Nikola Kidmena satraukusies par savu māju, kas atrodas Austrālijas ugunsgrēku zonā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP

Postošajos Austrālijas ugunsgrēkos mājokļus ir zaudējuši daudzi, nemaz nerunājot par neatgriezeniskiem postījumiem apkārtējai videi un mirušajiem dzīvniekiem.  Uguns neplāno apstāties un, visticamāk, turpinās plosīties, aprijot tūkstošiem ēku, tostarp arī aktrises Nikolas Kidmenas namu.

Nedēļas nogalē Losandželosā norisinājās prestižā Zelta globusu balvu pasniegšanas ceremonija, kurā viena no viešņām bija arī aktrise Nikola Kidmena. Atšķirībā no citu gadu ceremonijām seriāla "Lielie mazie meli" zvaigzne bija manāmi apjukusi un izvairīga. 

"Mans prāts ir noslogots ar ugunsgrēku, kas plosās Austrālijā," tabloīdam "Hello" atklāja aktrise. "Nikolas un Kīta Urbāna māja nav nodegusi, taču tā atrodas riska zonā," portālam vairāk atklāja Nikolas pārstāvis.

Aktrise ir aktīvi iesaistījusies palīdzības un ziedojumu vākšanā, kas palīdzēs ugunsgrēka dzēšanā. Pati Kidmena ir ziedojusi 500 000 ASV dolāru Austrālijas ugunsdzēsības dienestam.

Četru bērnu mamma un viņas vīrs, mūziķis Kīts Urbāns smalko namu iegādājās 2009. gadā. Īpašums sastāv no nama ar sešām guļamistabām, peldbaseina, tenisa kortiem un staļļa, kurā mitinās alpakas un liellopi. Šis ir Nikolas mīļākais īpašums, kurā aktrise labprātāk pavada laiku. Smalko villu Nikola ir izrādījusi žurnāla "Vogue" raidījumā "73 jautājumi". 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu