Porziņģis nepiedalīsies arī trešdienas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" zvaigzne Kristaps Porziņģis trešdienas spēlē vēl neatgriezīsies laukumā, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

Aizvadītā gada pēdējā dienā, pirms spēles ar Oklahomsitijas "Thunder" Porziņģis ceļgalā sajuta sāpes, kā rezultātā viņš izlaidis jau četrus mačus pēc kārtas.

ESPN žurnālists Tims Makmahons ziņo, ka Porziņģis ceļgala sāpju dēļ nepiedalīsies piektajā mačā pēc kārtas.

Tikmēr "Dallas Morning News" žurnāliste Kellija Keplena tviterī raksta, ka Porziņģis otrdien ieradies uz rīta treniņu, bet sajuties slims un devies mājās. Komandas galvenais treneris Riks Kārlails apstiprināja, ka liepājnieks trešdien nespēlēs pret Denveras "Nuggets".

Porziņģis šosezon kopumā nav piedalījies piecās spēlēs. Pēdējos četros mačos, kuros Porziņģis nav piedalījies, Dalasas "Mavericks" izcīnījusi divus panākumus.

Liepājā dzimušais basketbolists šosezon vidēji laukumā pavada 31,2 minūtes, kuru laikā caurmērā izceļas ar 17,3 gūtiem punktiem, 9,4 atlēkušajām bumbām, 1,5 rezultatīvām piespēlēm, kā arī 2,1 bloķētu metienu.

Lai arī basketbolista sniegums aizvien nav ieguvis stabilitāti, NBA līdzjutēju acīs viņš darbojas gana lieliski, jo pirmajos Visu zvaigžņu spēles balsojuma starprezultātos, basketbolists ieņēma sesto vietu starp Rietumu konferences uzbrukuma tipa spēlētājiem.

"Mavericks" ar 23 uzvarām 36 spēlēs Rietumu konferencē ieņem sesto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu