Video ⟩ Biroju ēkas darbinieki atklāj detaļas par slepkavību un pašnāvību Kandavas ielā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Valsts policija otrdien, 7. janvārī, plkst. 12.30 saņēmusi izsaukumu uz kāda ofisa telpām Rīgā, Kandavas ielā, kur bojā gājuši divi vīrieši. Uzbrucējs sašāva biroja darbinieku vairākas reizes un iešāva sev galvā. Raidījumam "Degpunktā" aculiecinieki pastāsta detaļas par redzēto.

Vienā no biroju ēkas stāviem bija dzirdamas skaņas, kas liecināja par agresīvu uzbrucēju, kurš mērķtiecīgi pielieto šaujamieroci. Darbinieki sastinguši un neuzdrošinājušies iziet no telpām. Tika sazvanīta policija, bet iet un meklēt skaņas cēloni pašu spēkiem negribēja neviens.

Operatīvie dienesti ieradās pēc pāris minūtēm. Likuma sargi devās iekšā ēkā un gaitenī atklāja šausminoša nozieguma sekas. Uz zemes gulēja divu vīriešu līķi ar šautām brūcēm. Biroja ēkas darbinieki raidījumam stāsta, ka viens no mirušajiem bijis pazīstams.

Policija norobežoja teritoriju un tikai pēc vairākām stundām ieradās apbedīšanas biroja darbinieki, kas iznesa cilvēku mirstīgās atliekas. Biroja ēkas strādniekiem nav ne jausmas, kāds bijis slepkavības iemesls, norāda "Degpunktā".

Likumsargu rīcībā esošā informācija liecina, ka uzbrucējs bija 47 gadus vecs un iepriekš pazina vīrieti, kuru noslepkavoja. Pēc padarītā, varmāka, stāvot turpat, iešāva sev galvā. Šobrīd policijā skaidro nozieguma motīvu, bet ir zināms, ka ieroča nēsāšanas atļauja slepkavam bijusi.

Video: "Degpunktā" sižets par šaušanu biroju ēkā Kandavas ielā

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu