Kā iekārdināt un iekarot katras Zodiaka zīmes vīriešus?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Teiciens "visi vīrieši ir vienādi" ir pilnībā nepatiess - katrs cilvēks ir unikāls, un tas pilnībā attiecas arī uz "stiprā" dzimuma pārstāvjiem. Tiesa, astrologi vēsta, ka iecerētā Zodiaka zīme var sievietei atklāt, kā tieši piesaistīt un noturēt sava mīļotā uzmanību, raksta portāls "Postimees".

Auns

Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvjiem vajag nemitīgi mest izaicinājumu, stimulēt uz panākumiem un pašizpausmi. Šos vīriešus apbur sievietes uzticība un vēlme veidot kopīgu nākotni, kā arī Auni augstu vērtē dāmas, kuras neslēpj savas emocijas un prāta spējas.

Vērsis

Venēras pārraudzībā esošajiem Vēršiem ir nepieciešami pieskārieni, turklāt daudz. Šie vīrieši mīl maigumu un jūtu izpausmes - viņš viennozīmīgi paliks ar sievieti, kura liks viņa justies vajadzīgam.

Dvīņi

Zem šī zvaigznāja dzimušie dievina sarunas - viņi meklē partneri, ar kuru būtu iespējams stundām ilgi apspriest dzīvi. Dvīņi tāpat augstu vērtē atklātību - viņiem nav lielāka komplimenta par otra cilvēka uzticību.

Vēzis

Vēži ir vieni no emocionālākajiem Zodiaka pārstāvjiem - viņiem ir nepieciešama sieviete, kuyra būs gatava izrādīt rūpes un maigumu. Šie kungi meklē dāmas, kuras nenobīsies no viņu emocionalitātes un būs gatavas atbalstīt viņu grūtos mirkļos.

Lauva

Lauvas zīmes pārstāvji parasti ir apveltīti ar ļoti augstu pašapziņu, tādēļ viņi savā dzīvē nevēlas partneri, kura nekad nezina, ko vēlas. Šie vīrieši nav perfekcionisti un ne no viena negaida neiespējamo, taču cer, ka viņa mīļotā spēj viņu pieņemt tādu, kāds viņš ir.

Jaunava

Zem šī zvaigznāja dzimušie ir ļoti praktiski - viņi visu laiku veido plānus un no partneres gaida tieši tikpat skrupulozu pieeju savai dzīvei. Jaunavas zīmes pārstāvji nemeklē "vieglas" attiecības - viņi meklē sievieti, ar kuru kopā veidot dzīvi.

Svari

Komunikablie Svaru zīmes pārstāvji nevar ciest vientulību - viņi vēlas dāmu, kura labprāt ar viņiem pavadīs savu brīvo laiku. Zem šī zvaigznāja dzimušie ļauj savām dāmām arī nodarboties ar pašizpausmi, taču viņiem ir jābūt pārliecinātiem, ka viņa ir kaut kur netālu - gan garīgi, gan fiziski.

Skorpions

Šie ūdens stihijas pārstāvji partnerē meklē gan mīļāko, gan labāko draudzeni. Viņiem ļoti svarīgi ir atrast balansu starp romantiku un bezrūpību - ja ar kādu dāmu tas izdodas, iespējama mīlestība visas dzīves garumā.

Strēlnieks

Bezrūpīgie Strēlnieki neuztver dzīvi pārāk nopietni - viņi sev blakus galvenokārt vēlas kādu ar labu humora izjūtu. Ja dāma spēj viņu sasmīdināt un pasmieties par viņa jokiem, viss būs izdevies. Šie vīrieši nevar ciest samākslotību.

Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušie ļoti ciena tradīcijas un ģimenes saites. Viņi vēlas sievieti, kuru negarlaiko kopīgas vakariņas un kino apmeklējumi, kā arī sapņi par ģimenes ligzdu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji tāpat sagaida sievietes aktīvu iesaisti abu plānu veidošanā.

Ūdensvīrs

Zem šī zvaigznāja dzimušie ļoti augstu vērtē dāmas, kas spēj cienīt viņu privāto telpu un nospraustās robežas, turklāt viņi sev balkus vēlas partneri, kura nevis mūždien gaidīs viņa uzmanības apliecinājumus, bet dzīvos arī savu dzīvi. Šie cilvēki ir radīti brīvībai - viņiem ir nepieciešams kāds, kas spēj to saprast un cienīt.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir īsti romantiķi - viņi dievina vakariņas sveču gaismā, pastaigas zem zvaigžnotas debess un maigus mīlestības apliecinājumus. Sev blakus šie kungi vēlas redzēt sievieti, kura nebaidās no savām jūtām un spēj izrādīt iniciatīvu, šādā veidā padarot vinu dzīves par ilgstošu pasaku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu