Intara Rešetina sieva atklāj, kā pēc laulības krīzes pāris stiprina attiecības (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

2017. gada izskanēja ziņas, ka aktieris un režisors Intars Rešetins izšķīries ar sievu, fitnesa treneri un "Mis Latvija 2002" titula ieguvēju Zandu Zariņu-Rešetinu, pēc tam abiem atjaunojot savas attiecības. Nu Zanda komentējusi  piedzīvoto krīzi un abu attiecības šobrīd. 

Intervijā izdevumam "Ieva" Zanda atklāja savu "recepti", kā viņi abi ar vīri stiprina attiecības

"Tas, ko minēju jau mūsu sarunas pašā sākumā, - mans darbs var pagaidīt, jo svarīgāk ir atrast laiku ģimenei, veltīt uzmanību savai otrai pusītei, kā arī neuztvert kaut kādas lietas par pašsaprotamām. Lai neatsvešinātos, galvenais ir kopā pavadītais laiks, tas noteikti ir jāatrod ikdienas skrējienā. Un ir savā starpā par visu jāizrunājas - arī par neapmierinātību, par pārpratumiem. Un būtiski ir arī novērtēt otra darbu - saprast, ka mīļotais cilvēks strādā ģimenes labā, un arī panākumus mācēt paslavēt," pastāstīja Rešetina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℤ?ℕ?? ℤ???ņ? ℝ?š????? (@zandazr) on

Jau vēstīts, ka 2017. gada vasarā izskanēja ziņa, ka Intars un Zanda pēc 12 laulības gadiem izšķīrušies - viņš saviem draugiem un kolēģiem neslēpa, ka attiecībās iestājusies krīze, un no populārā aktiera zeltneša pat bija pazudis laulības gredzens. Tā paša gada rudenī pārim izdevās atjaunot savas attiecības.

Intars un Zanda iepazinās 2006. gadā, un jau 2008. gadā abi mija gredzenus Taizemē. Abi ir vecāki divām meitām – Elīzai Marijai un Grētai Marijai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu