Megana Mārkla un princis Harijs atkārtoti ignorē Midltones dzimšanas dienu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Harijs un Megana Mārkla Kanādas vizītes laikā.
Princis Harijs un Megana Mārkla Kanādas vizītes laikā. Foto: AFP/SCANPIX

Prinča Viljama sievas Keita Midltones dzimšanas diena ir 9. janvārī, taču karaliskās ģimenes pārstāve parasti šos svētkus svin agrāk. Tā noticis arī šogad, taču svinībās bijis savāds saspīlējums - jau otro gadu Midltoni nav ieradušies sveikt princis Harijs un Megana Mārkla, vēsta portāls "Postimees".

Kļuvis zināms, ka pirms svinīgās daļas Midltone ar savu vīru devušies uz Sandrimgemas baznīcu, kur piedalījušies svētdienas dievkalpojumā. Pēc dievnama pāris devies uz karalisko Anmerholas rezidenci, kur radu un draugu lokā notikušas svinības.

Viesi esot uzreiz pamanījuši prinča Harija un Meganas Mārklas prombūtni un izteikuši komentārus par to, ka pāris jau otro gadu ignorē šos svētkus. Pēcāk noskaidrojies, ka karaliskais pāris jau kopš gadu mijas atrodas Kanādā, uz kurieni devušies ar savu dēlu, mazo princi Ārčiju. Viņiem Kanādā pievienojusies Meganas māte Dorija, kas uzturieni atlidojusi no Losandželosas.

"Lēmums svētku laiku pavadīt Kanādā norāda vien uz to, cik svarīgas hercogiem ir Kanādas un Lielbritānijas attiecības. Citu komentāru mums nav," paziņojis Bekingemas pils preses dienests.

Iekšējie avoti vēstījuši, ka karaļnama pārstāvji līdz pat pēdējam mirklim cerējuši, ka princis Harijs un viņa ģimene spēs atlidot atpakaļ laikā uz svinībām. Mediju vidē klīst spekulācijas par to, ka Megana nav vēlējusies ierasties svētkos saspīlēto attiecību dēļ ar karaļnama pārstāvjiem, savukārt citi spekulē, ka pāri svinībās nav vēlējusies redzēt pati Keita Midltone.

Šis paziņojums nācis laikā, princis Harijs un hercogiene Mārkla paziņojuši, ka attieksies no saviem karaliskajiem tituliem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu