Varakļānos apcietināts vīrietis par vardarbīgu sievietes aplaupīšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Par sievietes vardarbīgu aplaupīšanu Varakļānos apcietināts vīrietis, informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Viņa stāstīja, ka šā gada 1. janvāra vakarā Madonas policijas iecirkņa dežūrdaļā tika saņemta informācija, ka, iekļūstot dzīvoklī un lietojot vardarbību pret kādu sievieti, tika nolaupīta nauda. Policija nekavējoties sāka operatīvās meklēšanas pasākumus un procesuālās darbības vainīgo personu noskaidrošanai.

Veicot operatīvās darbības un meklēšanas pasākumus, Madonas iecirkņa amatpersonas uz aizdomu pamata par laupīšanas izdarīšanu, lietojot fizisku vardarbību, aizturēja 1988. gadā dzimušu vīrieti, kurš jau agrāk nonācis policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem, sacīja Vaskāne.

Pēc Krimināllikuma 176. panta 1. daļas par laupīšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Vaskāne piebilda, ka aizturētajam vīrietim kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu