Video Nurmagomedovu sagaida kas neierasts. Fergusons treniņā demonstrē savas nestandarta kustības (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs, Deina Vaits un Tonijs Fergusons
Habibs Nurmagomedovs, Deina Vaits un Tonijs Fergusons Foto: AP/Scanpix

Tonija Fergusona un Habiba Nurmagomedova cīņa vēl ir vairāk nekā trīs mēnešu attālumā. Bet abi cīkstoņi jau ir sākuši darbu pie gatavošanās cīņai. Treniņprocesu saviem "Instagram" sekotājiem ir atrādījis amerikānis Fergusons.

Tonijs Fergusons tiek uzskatīts par vienu no labākajiem cīkstoņiem UFC vieglā svara kategorijā. Daudzi eksperti uzskata, ka, ja šajā divīzijā vispār ir kāds cīkstonis, kurš ir spējīgs uzveikt Nurmagomedovu, tad to var izdarīt tieši Fergusons.

Fergusona cīņas stils iekļauj elementus, ko daudzi uzskata par nestandarta un pat dīvainiem, bet, līdz šim, tas ir strādājis, jo amerikāņa rēķinā ir 12 uzvaras pēc kārtas. MMA apskatnieki ir minējuši, ka tieši Fergusona netradicionālais cīņas stils varētu sagādāt problēmas krievu cīkstonim.

Arī šajā video ir redzami vairāki paņēmieni, ko ikdienā oktagonā redzēt izdodas reti. Tāpat, amerikānis demonstrēja spēcīgus sitienus ar elkoni, kas ir vēl viena no viņa stiprajām pusēm. Kā vienā no saviem podkāstiem minēja bijušais UFC cīkstonis Čaels Sonens, Fergusons pretiniekus ar elkoņiem spēj sagriezt kā ar nazi.

Protams, gaidāmais duelis ir ļoti neprognozējams un izteikta favorīta tajā nav. Bet šobrīd skaidrs jau ir viens -  Nurmagomedovs 18. aprīlī oktagonā tiksies ar cīkstoni, kura cīņas stils ir patiesi unikāls.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu