Šiem kungiem naudas netrūkst. Cik nopelnījuši aizvadītās dekādes desmit bagātākie sportisti?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raksta turpinājums
1 / 11
Nākamais
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Porfesionālajā sportā mūsdienās tiek apgrozītas patiesi neaprakstāmas naudas summas. Biznesa žurnāls "Forbes" ir apkopojis aizvadītās dekādes pelnošākos sportistus pasaulē.

"Forbes" apgalvo, ka līdz aizvadītajai desmitgadei tikai amerikāņu golferis Taigers Vudss viena gada laikā ir spējis nopelnīt vismaz 80 miljonus ASV dolāru. Sākot no 2010. gada šādu summu nopelnīt vien gada laikā ir izdevies daudziem sportistiem.

Pēdējo desmit gadu laikā planētas bagātākais sportists vairumā gadījumu ir bijis kāds no trijnieka - Lionels Mesi, Krištianu Ronaldu un Floids Meivezers.

Tiesa, jāatzīst, ka arī sporta pasaulē ir bijis novērojams tas, ka vīrieši ir pelnījuši daudz vairāk nekā sievietes. Par to liecina fakts, ka "Forbes" apkopotajā topā starp pelnošākajiem 40 sportistiem ir atrodama tikai viena sieviete - ASV tenisiste Serena Viljamsa, kura pēdējo gadu laikā spējusi nopelnīt 215 miljonus ASV dolāru (~194 miljoni eiro).

Bet, kuri sportisti ir bijuši aizvadītās dekādes pelnošākie un, cik lieli ir bijuši viņu ienākumi? Portāls "Apollo" piedāvā ieskatīties aizvadītās desmitgades bagātāko atlētu top 10.

Raksta turpinājums
1 / 11
Nākamais
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu