Politiķis Egils Baldzēns 17 dienas izturējis bez ēšanas (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības vadītājs Egils Baldzēns
Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības vadītājs Egils Baldzēns Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētājs Egils Baldzēns aktīvi strādā pie tā, lai ieturētu labu fizisko formu un kristos svarā. Reiz viņš tievējis ar pavisam drastiskiem mēriem. 

"Esmu badojies. Mans rekords ir 17 dienas bez ēšanas, tikai dzerot ūdeni. Toreiz 17. dienas vakarā mani intervēja žurnāliste Baiba Strautmane. Tobrīd biju frakcijas vadītājs Saeimā. Žurnāliste uzdeva jautājumu, es gribēju atbildēt, bet izteikšanās ikreiz bija mazliet novēlota.

Sapratu, ka badošanās tomēr nav savienojama ar aktīvu sabiedrisko darbību. Zinu, ka svarīgas ir fiziskās aktivitātes, taču arī ar tām vienā brīdī pārcentos. Gāju uz sporta zāli, līdz pārlieku lielās slodzes dēļ sabeidzu muguru. Tāpēc ar aktīvu sportošanu esmu iepauzējis. Manā vecumā labāka ir staigāšana. Brīvdienās kopā ar kundzi labprāt dodos pastaigā ar suņiem," izdevumam "Privātā Dzīve" pastastīja Baldzēns. 

Lai uzlabotu sava organisma veselību, viņš izvēlas uzturā lietot sārmainu vidi veidojošus produktus, bet izvairās no tādiem, kas rada skābu vidi.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu