Uzsākta izmeklēšana par Austrijas izlases pussargam Ilzankeram izvirzītu apsūdzību izvarošanā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Štefans Ilzankers
Štefans Ilzankers Foto: SIPA/Scanpix

Uzsākta izmeklēšana par Austrijas futbola izlases un Vācijas bundeslīgas kluba "Leipzig" balsta pussargam Štefanam Ilzankeram izvirzītu apsūdzību izvarošanā.

Kā ziņu aģentūras AFP pakļautībā esošajam "Sport-Informations-Dienst" (SID) atklāja prokuratūras preses sekretārs Kristofs Roters, kriminālpolicijai dots uz devums sākt izmeklēšanu.

Iepriekš laikraksts "Salzburger Nachrichten" ziņoja, ka 26 gadus veca sieviete iesniegusi prasību pret Ilzankeru, apsūdzot futbolistu izvarošanā, kas notikusi Zalcburgā kādas ballītes laikā.

Tikmēr 30 gadus vecā futbolista advokāts Kurts Jelineks noraidījis viņa klientam izvirzītās apsūdzības, Austrijas tabloīdam "Krone" norādot, ka iesniegtajā sūdzībā ir būtiskas aplamības.

Arī pats Ilzankers Austrijas Futbola federācijai (OeFB) noraidījis viņam izvirzītās apsūdzības, savukārt "Leipzig" šajā lietā neko nekomentē.

Ilzankers Leipcigas komandu pārstāv piekto sezonu. Lielāko daļu karjeras viņš pārstāvējis Zalcburgas "Red Bull" ("Salzburg") komandu, kā arī pāris sezonas spēlējis "Mattersburg" rindās.

Austrijas izlasē viņš aizvadījis 41 spēli

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu