Gājēju notriec divi auto. Jauna informācija par traģisko nāvi Ādažos (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens / LETA

Trešdien, 8. janvārī, kāda 90 gadus veca iedzīvotāja centās pārskriet pāri šosejai, rokās turot iepirkumu maisiņus. Pensionāri sabrauca divi auto un sirmgalve mira notikuma vietā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 18, kad jau satumst, netālu no degvielas uzpildes stacijas "Viada", šoseju neatļautā vietā centās šķērsot kāda 90 gadus veca kundze.

Uz sievietes apģērba nebija nekādu atstarojošu elementu. Tumšo stāvu nepamanīja kāda auto vadītāja, kas frontāli uztriecās gājējai virsū. Cietusī gāja bojā notikuma vietā.

Pagaidām avārijas apstākļi ir neskaidri, stāsta policija. No kādas aculiecinieces izskanējusi versija, ka pēc tam, kad pensionāre bija saņēmusi pirmo triecienu un gulēja uz asfalta, negadījumā iesaistījās vēl kāda automašīna, kas no notikuma vietas aizbraukusi.

"Bija mašīnas, kas normāli, lēni apbrauca, bet bija viena tāda, kas ļoti…, viņa vienkārši normālā ātrumā nesās pāri un pārbrauca pāri galvai. Tā mašīna pārbrauca pilnīgi ar lielu krakšķi tai galvai pāri," stāsta kāda aculieciniece.

Arī policija apstiprina, iespējams, negadījumā iesaistīts vēl kāds transportlīdzeklis, kas braucis Saulkrastu virzienā. Šobrīd gan tas vēl nav noskaidrots.

Ja avārijā patiešām iekļuva vēl kāds spēkrats, negadījuma vietas pamešana nav pareiza rīcība un vadītājam nepieciešams vērsties policijā.

"Jebkurā gadījumā, ja notiek kāda nelaime uz ceļa, redzot dzeltenas avārijas gaismas, protams, būtu lūgums apstāties un pārliecināties, vai tiešām viss ir kārtībā," raidījumam saka VP RRP Ceļu policijas bataljona komandieris Helmuts Staško.

Ja kādam ir pieejama informācija, kas policijai palīdzētu atšķetināt notikušā detaļas, zvaniet inspektoram pa tālruņa numuriem 26653628, vai arī 67086942.

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka trešdien vakarā Ādažu novadā, autoceļa Rīga - Igaunijas robeža devītajā kilometrā automašīnas vadītāja uzbrauca gājējai, kurai pēc tam vēl uzbrauca pagaidām nenoskaidrota automašīna.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu