Kiviča sieva Liene tikai pēc mūziķa satikšanas iepazinusi savus dzimumorgānus (60)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/lienekivica

Skandalozā mūziķa Andra Kiviča sieva Liene izdevumam "Vakara Ziņas" savā blogā detalizēti aprakstīja to, kā atradusi savu sievietes laimi.

Liene rakstā retoriski vaicāja, vai arī citām sievietēm ir bijis tā, ka viņas tikai "bez piecām minūtēm 40" gadu vecumā skaļi sev un citiem atklājušas, ka pirmo reizi piedzīvojušas lietas, kas skaitās norma.

"Un nekaunies, ka pirmo reizi šādā vecumā, par ko varbūt kādam nāktu smiekli, uzzini, kas ir elpu aizraujošs sekss, orgasms (kā gan sieviete to īsti var zināt, ja nekad realitātē nav izjutusi? Izlasīt grāmatā un viss?), 

kur tieši viņas ķermenī meklējams mulsinošais vārds "klitors" (atzīšos, ka tieši pirms gadskārtas es uzzināju, ka man tāds reāli ir un kur tieši atrodas, pateicoties manam mīļotajam topošajam vīram Andrim Kivičam),

kas ir bauda, un – visbeidzot – tu atļaujies pārkāpt sabiedrībā pieņemtās pieklājības normas un atklāti par to runāt, nospļaujoties uz nosodījumu? Jā, es to beidzot atļaujos un nekaunos no tā. Piķis un zēvele! Kur es biju agrāk?" izdevumā citēta Liene. 

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka 3. janvārī apprecējušies skandalozie pašmāju šovbiznesa pārstāvji Andris Kivičs un Liene Skulme. Abi arī nomainījuši savu attiecību statusu sociālajā tīklā "Facebook". Liene pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā - Kiviča.

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu