Bokseris Kristaps Zutis nofilmējies pašmāju seriālā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jaunajā latviešu seriālā “Lielie Muļķi” epizodiskā lomā ekrānos atgriežas Latvijā zināmais, bet publiski maz manītais humorists Aldis Kalniņš, ko skatītāji visspilgtāk atcerēsies no raidījuma “Savādi gan” laikiem un kurš seriālā atveido talantu šova vadītāju. Tāpat nelielā, bet spilgtā lomā redzēsim Latvijas smagā svara bokseri Kristapu Zuti, kurš beidzot licis lietā savas bērnībā amatierteātrī apgūtās prasmes

Kristapam, kurš ne vienu reizi vien medijos nonācis saistībā ar dūru vicināšanu ārpus boksa ringa, dalība seriālā bija kārtējā avantūra, kam piekrita negaidot. Viņš seriālā ir kļuvis par Juri – līgavaini kādai no Lielo Muļķu ciema dāmām, kurš tikko izkļuvis no cietuma. “Centos iejusties rajoņika ādā, taču, protams, nesaskatīju nekādu līdzību starp sevi un savu tēlu.”

Lai arī Juris parādās tikai vienā sērijā, Kristaps guvis spilgtus iespaidus par pašu filmēšanas procesu. “Tas mani pārsteidza, jo nebija strikti noteikts teksts vai kustības, kuras jāievēro, varēju vienkārši spēlēt etīdes. Tā kā bērnībā spēlēju amatieru teātrī un etīdes man bija ļoti mīļas un labi padevās, tad arī filmēties bija ļoti viegli un patīkami. Viss process bija mierīgs un nepiespiests, ar filmēšanas komandu sapratos no pusvārda, un viss process aizgāja mierīgā plūsmā – kā ezītis miglā, kad peldēja pa upi, ” stāsta Zutis. Lai arī šobrīd viņš atrodas treniņnometnē Taizemē un pats vēl seriālu nav redzējis, Kristapu arī tur ir sasniegušas pozitīvas atsauksmes par viņa atveidoto lomu “Lielos Muļķos”.

Foto: publicitātes

Jau ziņots, ka no 1. janvāra skatītājiem Latvijā pieejams jaunais seriāls “Lielie Muļķi” – stāsts par tāda pat nosaukuma lauku ciemata iedzīvotājiem un viņu dzīvi. Seriāla galvenajās lomās: Kristaps Strūbergs (“Singapūras Satīns” dalībnieks), komiķis un arī “Singapūras Satīna” dalībnieks Edgars Bāliņš, aktieri Pauls Iklāvs, Elīna Bojarkina un Aminata Grieta Diarra, mūziķis Roberts Gobziņs, komiķe Jolanda Suvorova un citi. Seriāls astoņu sēriju garumā ir vērojams Shortcut lietotnē, kas pieejama arī Helio iTV – jebkurā sev ērtā laikā un jebkurā ekrānā.

Seriālu piedāvā Helio Media sadarbībā ar jaunajiem režisoriem Kristianu Alhimionoku un Albertu Viegliņu, kuri šo sola kā labāko 2020. gada seriālu. Līdz nāks kāds cits

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu