Kādi ir prinča Harija sievas Meganas Mārklas mīļākie ēdieni?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princis Harijs un Megana Mārkla.
Princis Harijs un Megana Mārkla. Foto: Reuters/ScanPix

Megana Mārkla ir viena no britu karaļnama skandalozākajām personībām - 38 gadus vecā aktrise ne tikai maina moharhu dzīves paražas, bet arī žilbina ar savu eleganci un skaisto figūru. Par to, kas ir šīs dāmas mīļākie našķi, vēsta portāls "Receptes".

Cālis filipīniešu gaumē

Šis ēdiens ir Meganas Mārklas "specialitāte". Viņai patīkot to gatavot svētdienu vakariņām kopā ar ģimeni vai draugiem. Recepte nekādā gadījumā nav sarežģīta - putns jāmarinē vīna etiķī un sojas mērcē, maisījumam pievienojot  ķiplokus un citronu. Pēc tam cepetis jācep uz lēnas uguns līdz tas ir mīksts un sulīgs. Šis ēdiens labi sader ar hercogienes iecienītāko sarkanā vīna šķirni - Tignanello.

Zaļais smūtijs

Megana Mārkla cenšas nedzert kafiju, tāpēc, lai uzmundrinātu ķermeni un garu, viņa dod priekšroku citiem dzērieniem. Piemēram, no rīta viņa izdzer glāzi karsta ūdens ar medu un citronu, savukārt pusdienlaikā viņai patīkot palutināt sevi ar zaļu smūtiju, kas gatavots no āboliem, kāpostiem, spinātiem, citrona un ingvera. Pēc hercogienes teiktā, šāds dzēriens uzmundrina labāk nekā jebkurš espresso.

Kartupeļu sacepums jeb gratēns

Vēl viens viegli pagatavojams ēdiens, kuru ļoti iecienījusi prinča Harija sieva. Lai to pagatavotu, kartupeļi jāsagriež mazos salmiņos vai šķēlēs, jāapkaisa ar sieru, jāpielej krējums, jāpapildina ar garšvielām un jācep cepeškrāsnī līdz tas kļūst zeltaini brūns.

Pasta

Megana Mārkla ir arī liela pastas cienītāja. Lūk viena no viņas iecienītākajām cukini-pastas receptēm: dārzeņus vajadzētu vārīt buljonā četras līdz piecas stundas, līdz tie iegūst konsistenci, kas atgādina krējuma mērci. Pārlejot ar to pastu, iespējams baudīt lielisku garšu ar salīdznoši minimālām kalorijām!

Arbūzu salāti

Saseksas hercogienei ļoti patīk arbūza, fetas, piparmētru un olīveļļas kombinācija. Pēc viņas domām, tas pastiprina arbūza aromātu un padara to vēl garšīgāku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu