Pašmāju blogere skaidro, kāpēc labāk apreibinās ar marihuānu, nevis alkoholu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

​Populāra pašmāju “Youtube” kanāla īpašniece, influencere Alise Mičule, viesojoties Amerikas štatā, kur marihuāna ir legāla, ar saviem sekotājiem dalījās pārdomās par šo tematu.

Viņasprāt, šis apreibinošais augs esot mazākais no visiem ļaunumiem.

“Es tīņu gados biju pret narkotikām, izņemot alkoholu, protams. Es pat nezināju, ka alkohols skaitās narkotika, kur nu vēl to, ka tā ir bīstamākā narkotika pasaulē un vēl legāla. Vai nav interesanti? Katru gadu aptuveni 3 milj. cilvēku mirst no alko, bet no marihuānas 0. Un tomēr cilvēki uzskata, ka šis augs ir bīstamāks par alkoholu. Es nomainīju alko pret MJ, jo man patīk būt high, bet man nepatīk būt neproduktīvai un lietot vielas, kas iznīcina smadzeņu šūnas un bojā manu veselību.

Cilvēki, kuri lieto marihuānu, vēlāk pāriet uz stiprākām narkotikām? Nē.

Šie cilvēki sāk ar alkoholu. Šie cilvēki sāk ar psiholoģiskām problēmām un meklē vielas, ar kurām aizbēgt no realitātes. Marihuāna ir pārāk viegla, tāpēc šādi cilvēki meklēs kaut ko spēcīgāku.

Cilvēki arī jauc marihuānu ar spaisu.

Pērk zaļo no nezināmiem avotiem, dark weba, kam var būt citu vielu piejaukums, arī heroīna. Protams, ka šādus sūdus lietojot, kādam attīstīsies atkarība un vēlme pēc kaut kā spēcīgāka. Vai zināji, ka zaļajam ir dažādas šķirnes? Dažādi efekti? Paranoja, smiekli, radošums, skumjas, laime... cita iedzīs tevi dīvānā, no kura negribas celties, cita raisīs domas un ģenerēs idejas, cita liks paskatīties uz lietām citādāk.

Man patīk sativa. No indikas man nāk miegs un negribas neko darīt.

Pasaulē ir vietas, kur marihuāna ir legāla, jo pa lielam nav neviena legit iemesla, kāpēc lai tā nebūtu legāla. Ja nu vienīgi novecojuši uzskati un neizglītota sabiedrība. Nav jēgas mūsdienu sabiedrībā diskutēt par to, ka labāk nelietot neko. Protams, ka tā ir labāk, bet mūsu sabiedrībai līdz tam ir tāls ceļš ejams. Tāpēc es labāk izvēlos mazāko ļaunumu un apreibinos ar zālīti nevis alko, jo to vismaz es varu izmantot kā instrumentu un būt produktīva. Šis nav mans ieteikums lietot zaļo, bet ieteikums izpētīt sīkāk vielas, kuras ir vēlme lietot,” viņa pastāstīja.

Kā zināms, Latvijā marihuāna joprojām ir nelegāla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A L I S E M I Č U L E | vegan (@alisewild) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#thinkgreen ?

A post shared by A L I S E M I Č U L E | vegan (@alisewild) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A L I S E M I Č U L E | vegan (@alisewild) on

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu