Girgensons gūst fantastiskus vārtus NHL spēlē (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē izcēlās ar gūtiem vārtiem, taču Bufalo "Sabres" savā laukumā bija spiesta atzīt Vankūveras "Canucks" pārākumu.

"Sabres" mājās ar 3:6 (1:1, 1:1, 1:4) zaudēja "Canucks" komandai.

Girgensons laukumā pavadīja 14 minūtes un 50 sekundes, no kurām minūti un 33 sekundes viņš spēlēja mazākumā. Hokejists guva savas komandas pēdējos vārtus savā vienīgajā metienā pa vārtiem.

Tāpat uzbrucējs pielietoja trīs spēka paņēmienus un spēli noslēdza ar +/- rādītāju -1.

Šosezon Girgensons 45 spēlēs iekrājis septiņus vārtus un četras rezultatīvas piespēles.

"Sabres" komandā divas rezultatīvas piespēles Džekam Aikelam un Rasmusam Dālinam. Viesiem bez Bosera, kurš sakrāja +/- rādītāju +4, ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Džonatans Millers un Bo Horvats, bet Teners Pīrsons divas reizes rezultatīvi asistēja.

Devītajā minūtē Brendons Montors ar metienu no kreisā iemetiena apļa izvirzīja vadībā mājiniekus, uz ko viesi atbildēja ar Broka Bosera un Horvata vārtiem.

Pie neizšķirta "Sabres" atgriezās otrā perioda septītajā minūtē vairākumā, kad gandrīz no tās pašas vietas kā Montors 15.vārtus sezonā iemeta Sems Reinhārts.

Īsta uguņošana sākās trešajā periodā, kad vispirms viesus vadībā pēc spēlētām 77 minūtēm izvirzīja Millers.

Tieši Girgensons pēc divām minūtēm un desmit sekundēm pēdējoreiz mačā izlīdzināja rezultātu. Viņš vārtu priekšā pielaboja krūšu augstumā uz vārtiem lidojošu Kaila Okposo mestu ripu, tai piezemējoties vārtos, - 3:3.

Tomēr pēc neilga laika minūtes un 14 sekunžu laikā viesus ar precīziem raidījumiem vadībā izvirzīja Bosers un Džeiks Virtanens - 5:3.

Punktu mačam 58.minūtē ar precīzu metienu pielika Luī Ēriksons - 6:3 "Canucks" labā.

"Sabres" ar 45 punktiem 45 spēlēs ieņem 12. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, bet "Canucks" ar 52 punktiem ierindojas 8. pozīcijā Rietumos.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu