Kurucam daudzpusīgs sniegums Ērvinga atgriešanās spēlē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: www.nba.com/nets

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē demonstrēja daudzpusīgu sniegumu, palīdzēdams savai komandai Bruklinas "Nets" izcīnīt uzvaru, kuras rindās pēc divu mēnešu prombūtnes atgriezās viena no zvaigznēm Kairijs Ērvings.

"Nets" mājās ar rezultātu 108:86 (37:16, 33:30, 22:20, 16:20) uzvarēja Atlantas "Hawks", svinot otro panākumu pēc kārtas.

Kurucs Bruklinas vienībā laukumā pavadīja 23 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā viņš iemeta trīs punktus, grozā raidīdams vienu no diviem divpunktu metieniem, kā arī vienu no diviem "sodiņiem". 

Tāpat viņš izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, piecas reizes rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra vienu bumbu, nopelnīja trīs personīgās piezīmes, bet "Nets" ar latvieti laukumā ielaida par astoņiem punktiem vairāk nekā iemeta.

Šajā duelī savu atgriešanos pēc divu mēnešu prombūtnes piedzīvoja Ērvings, kurš iepriekš dziedēja pleca savainojumu. Basketbolists sev atvēlētajā laikā iemeta 21 punktu, būdams rezultatīvākais "Nets" spēlētājs. Vēl 14 punktus pievienoja Taurīns Prinss.

"Hawks" komandā 20 punkti Kemam Redišam, bet 12 iekrāja Deandrē Bembrijs.

Nākamo spēli "Nets" aizvadīs otrdien, savā laukumā uzņemot Jūtas "Jazz".

"Nets" ar 18 uzvarām 38 spēlēs Austrumu konferencē ieņem septīto vietu. 

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns svētdien guva 18 punktus NBA spēlē, neglābdams savu un Anžeja Pasečņika pārstāvēto Vašingtonas "Wizards" komandu no zaudējuma.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 116:127 (34:23, 32:32, 25:38, 25:34) piekāpās Jūtas "Jazz" komandai, kas svinēja devīto uzvaru pēc kārtas.

Bertāns šajā duelī laukumā pavadīja 25 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no četriem divpunktu metieniem, četrus no septiņiem "trejačiem" un četrus no pieciem soda metieniem.

Tāpat rūjienietis izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu un vienu reizi pārkāpa noteikumus. Mājinieki ar viņu laukumā ielaida par deviņiem punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija otrs sliktākais rādītājs komandā.

Tikmēr Pasečņiks, kurš svētdien ar komandu noslēdza standarta trīs gadu līgumu, nospēlēja vien vienu minūti un 47 sekundes, šajā laikā divas reizes pārkāpjot noteikumus. "Wizards" šajās nepilnās divās minūtēs ielaida par vienu punktu vairāk nekā iemeta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu