No kā gultas dzīvē visvairāk baidās Zodiaka vīrieši?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī intīmā dzīve ir ļoti svarīga cilvēka labsajūtai, daudzi bieži vien kautrējas runāt par lietām, kas viņus uztrauc gultas dzīvē. Par to, kas uztrauc dažādu Zodiaka zīmju vīriešus, vēsta portāls "Postimees".

Impotence

Visvairāk no erekcijas problēmām bīstas kaislīgie Auni, Strēlnieki un Skorpioni. Šo Zodiaka pārstāvju vīriešiem sekss nav vienkāršs baudas gūšanas veids, bet arī rīks, ar kuru pašapliecināties. Visvairāk par "vīrišķo nespēku" pārdzīvojot Skorpiona zvaigznājā dzimušie - viņi var noslēgties un pat mēģināt ieriebt partnerei. Impotences radītais stress spēj smagi ietekmēt ne tikai Skorpiona mīlas dzīvi, bet arī citas jomas.

Partneres neapmierināšana

Kvalitāte, nevis kvantitāte - ar šādu moto dzīvo jutekliskie Vērša, Svaru un Zivs zīmes pārstāvji. Šie kungi ir ļoti jutekliski, tādēļ sievietes kaisles trūkumu uztver kā personīgu nespēju atklāt savas partneres baudas pasauli. Šos vīriešu ne pārāk biedē erekcijas trūkums - viņi gana labi zina citus veidus, kā apmierināt savu dāmu.

Ārējie trūkumi

Par sava ķermeņa nepilnībām visvairāk pārdzīvo Dvīņu, Lauvas un Jaunavas zīmes pārstāvji. Dvīņi un Lauvas var izciest īstas iekšējas traģēdijas muskuļu formas dēļ un nogurdināt partneres ar runām par savu izskatu. Grūtības ar sava izskata pieņemšanu ir arī Jaunavas zīmē dzimušos - šos perfekcionistus tik ļoti var nomākt kādas novirzes no normas, ka viņi var izlemt vērsties pat pēc medicīniskas palīdzības.

Auglīgums

Šī delikātā problēma visvairāk nomāc uz ģimeniskumu un dzimtas turpināšanu tendētās zīmes - Vēžus, Mežāžus un Ūdensvīrus. Šos vīriešus vairāk par potences problēmām vai kaisles trūkumu nomāc tas, ka viņi nevar uzsākt laimīgu ģimeni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu