Otrdienas horoskops: 14. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 14. janvārim.

AUNS Dienai piemīt liels enerģētiskais potenciāls. Ja vēlies iegūt labāk apmaksātu darbu, nesēdi uz krāsniņas un negaidi, kad tas pats tevi atradīs. Atceries, drosmīgajiem un uzņēmīgajiem pieder pasaule!

VĒRSIS Labāk nesākt ķildas un nepiedalīties tajās, ja strīdas kāds cits. Centies vairāk uzmanības atlicināt saviem tiešajiem pienākumiem. Kādam Vērša zīmes pārstāvim var rasties iespējas iegūt jaunas zināšanas.

DVĪŅI Tavi priekšstati par laimi, dzīves harmoniju var krasi atšķirties no apkārtējo domām. Iespējams, kāds viltnieks, uzmetoties par draugu, klusībā perinās nelietīgus plānus pret tevi, taču tu viņu ātri izskaitļosi.

VĒZIS Necenties par katru cenu nokļūt uzmanības centrā, šobrīd tas tev drīzāk var kaitēt, nekā palīdzēt pavirzīties labklājības virzienā. Iespējami asāki strīdi ar mīļoto par ģimenes budžeta lietojumu.

LAUVA Pirms sāc savas gaitas, apsēdies un, dzerot kafiju, kā nākas, izplāno dienas kārtību! Kādai Lauvai kritīs tas gods sēsties šefa krēslā. Neej izklaidēties bez mīļotā cilvēka, jo tas veicinās greizsirdību.

JAUNAVA Darbā šobrīd nopietnas pārmaiņas nav gaidāmas, tādēļ vairāk laika vajadzētu veltīt personīgās dzīves sakārtošanai! Dienas beigās vari iekļūt ļoti amizantā situācijā, kura liks tev kā nākas izsmieties.

SVARI Nolemsi, ka arī tev beidzot ir tiesības izpaust savu viedokli un nostāties pret sabiedrībā valdošajām nejēdzībām. Ja visu izdomāsi līdz galam, tad, skatoties ilgtermiņā, noteikti būsi ieguvējs.

SKORPIONS Ar minimālu piepūli vēlēsies sasniegt maksimālus rezultātus. Tie Skorpioni, kuri pārstāv valsts pārvaldes struktūras, transporta un sakaru jomu, var cerēt uz labiem panākumiem.

STRĒLNIEKS Jutīsies nenovērtēts, apdalīts. Ja esi ar kaut ko neapmierināts, neburkšķi, uz ko pagadās, ej un izskaidrojies ar īsto vaininieku. Pārrunās galvenais balstīties uz pārdomātu argumentāciju.

MEŽĀZIS Dienas gaitā vari saskarties ar ne mazums negatīvu emociju. Neizgāz dusmas uz kolēģiem, it īpaši, ja viņi ne pie kā nav vainīgi. Esi iecietīgāks arīdzan pret saviem mājiniekiem!

ŪDENSVĪRS Aktīvi meklēsi sev tīkamu sabiedrību, kontaktēsies ar līdzgaitniekiem, kuri izraisa tevī pozitīvas emocijas. Šobrīd droši vari apmeklēt garīga rakstura seminārus, lasīt attiecīgu literatūru.

ZIVIS Izkop savas saskarsmes prasmes, ja nepieciešams, papildini zināšanas, lasi grāmatas vai kā citādi bagātini savu iekšējo pasauli. Ne mirkli neaizmirsti, ka tu neapšaubāmi esi individualitāte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu