Foto ⟩ Igaunijā vīrietis izglābj slīkstošu sunīti, no kura saimniece bija atteikusies (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Heiki Valner / MTÜ Loomapäästegrupp

Troksnis, kliedzieni un spalgi rējieni iztraucēja Rakveres ielas klusumu un mieru Tallinā, kad cilvēki dīķī netālu no pansionāta ieraudzīja slīkstošu mazu sunīti, vēsta "Postimees".

Vietējais iedzīvotājs Janeks Ērits bija mājās, kad māte, kas pastaigājās ar bērnu ratiņos, klauvēja pie viņa durvīm un meklēja palīdzību, lai izglābtu ūdenī iemesto dzīvnieciņu.

Ilgi nedomājot, Janeks steidzās dīķa aukstajā ūdenī, lai palīdzētu bezpalīdzīgajam dzīvniekam. Viņš izvilka suni, atveda to mājās, izžāvēja un sasildīja. Suns bija mierīgs, pateicīgs un izturējās lieliski.

Foto: Heiki Valner / MTÜ Loomapäästegrupp

Dzīvnieku glābšanas komandas "Lääne-Virumaa" vadītājs Erko Elmiks izpētīja šo gadījumu un noskaidroja, ka sunim vārdā Džeks ir saimniece.

"Viņa gribēja suni atdot patversmei. Viņi to neesot pieņēmuši. Pēc tam viņa gribēja iemidzināt Džeku, jo suns esot ļauns. Veterinārārsti atteicās no veselīga jauna dzīvnieka eitanizācijas," stāsta dzīvnieku glābšanas grupas valdes locekle Heiki Valnere, piebilstot, ka, tā kā joprojām ir daudz jautājumu, saimnieces vārds joprojām netiek atklāts.

Tiek apgalvots, ka sieviete galu galā aizvedusi divus gadus veco suni pie radiem. Kā viņš iekļuvis dīķī vai kurš viņu tur iemeta joprojām nav zināms.

Īpašniece nevēlas atgūt suni, un šobrīd Džeks atrodas dzīvnieku glābšanas komandas uzraudzībā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu