Video ⟩ Jēkabpils pusē ģimene meklē bezvēsts pazudušo vecmammu. Aizdomas, ka kundze varētu būt noslepkavota

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/bezvests.lv

Nu jau rit trešā nedēļa, kopš meklēšanā ir izsludināta bezvēsts pazudusī 63 gadus vecā Antonija Čerņevska. Sieviete vadīja saimniecību Kūku pagastā, Jēkabpils pusē. Radinieki ir ļoti uztraukušies un stāsta, ka visas pazīmes liecina par to, ka vecmamma noslepkavota, vēsta raidījums "Degpunktā". Ģimene lūdz iedzīvotāju palīdzību Antonijas meklēšanā.

63 gadus vecā kundze ik dienu rūpējās gan par māju, gan par lopiņiem kūtī, kas bijis stabils ienākumu avots. Antonijas mazmeita ziņo, ka vecmamma pēkšņi pazudusi, un neviens no radiniekiem nezinot, kur viņu meklēt.

"Piektdienas naktī man rakstīja krustmāte, viņas meita, ka vecmāmiņa pazudusi jau divas nedēļas. Uzrakstīja, ka visdrīzāk viņa ir noslepkavota," raidījumam stāsta Antonijas mazmeita.

Mazmeita uzsver, ka Antonija neesot nekāda klejotāja. Nekad iepriekš arī neesot gadījies, ka vecmamma nav sasniedzama pa mobilo telefonu.

Pēdējo reizi Antonija redzēta 26. decembrī, turklāt neilgi pēc tam, kad aizgājusi ciemos pie apšaubāmiem kaimiņiem, norāda "Degpunktā".

"Viņai kaimiņos dzīvo divi brāļi – viens no viņiem jau ir sēdējis cietumā par slepkavību," bilst mazmeita.

Vaicāta, kas liek domāt, ka notikusi slepkavība, sievietes mazmeita atbild: "Principā ar veselības stāvokli viss bijis kārtībā. Viņa nekad nav sūdzējusies, viņa nebūtu tāda klaiņotāja, kas tagad divas, trīs nedēļas vienkārši neierastos mājās un nevienam neko nepaziņotu."

"Man ļoti žēl, ka es to uzzināju tik vēlu. Principā vajadzēja daudz ātrāk rīkoties," raidījumā saka mazmeita, pārmetot citu radinieku vienaldzību un novēloto reakciju.

Ģimene lūdz palīdzību sievietes meklēšanā.

  • Antonijas pazīmes: īsi, brūni mati, kalsnas miesasbūves, augums aptuveni 160 centimetri.
  • Informāciju par pazudušās sievietes atrašanos vietu var sniegt Valsts policijai pa tālruni 110 vai organizācijai "Bezvests.lv" pa tālruni 22084084.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu