"Dzēru visu nedēļu." Makgregors stāsta par gatavošanos cīņai ar Nurmagomedovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Konors Makgregors savu ilgi gaidīto atgriešanās cīņu aizvadīs jau šajā nedēļas nogalē. Ņemot vērā publicētos attēlus un video, ir skaidrs, ka īru cīkstonis sagatavošanās procesam šai cīņai ir piegājis ļoti nopietni. Pats sportists apgalvojis, ka pieeja cīņai pret Nurmagomedovu bijusi pretēja, vēsta ESPN.

Sarunā ar ESPN īru cīkstonis atklājis, ka sagatavošanās process priekš cīņas ar Habibu Nurmagomedovu, kuru viņš zaudēja, ir bijis katastrofāls un viņš tam ir piegājis ļoti neprofesionāli.

"Dzēru visu nedēļu pirms cīņas. Manās asinīs bija inde," stāstīja sportists. "Viesnīcā, kurā dzīvoju, bija cilvēki, kuriem varēju piezvanīt un uzaicināt viņus uz reālu cīņu bez galvas aizsargiem," turpinājis Makgregors.

Spriežot pēc īra teiktā, uzvaras par šiem cilvēkiem viņš ir svinējis it kā tās būtu izcīnītas reālā UFC duelī.

"Aizvadīju cīņu, nokautēju pretinieku un devos svinēt, atgriežoties vien pēc trim dienām. Skaidrs, ka nerīkojos pareizi. Pieļāvu kļūdas, bet man netrūkst drosmes tās atzīt," sagatavošanās procesu aprakstījis Makgrgors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11 days ☘️ @mcgregorfast

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Īru cīkstonis oktagonā panākumu nav izcīnījis jau kopš 2016. gada 13. novembra, kad slavenajā "Madison Square Garden" viņam izdevās pārspēt Ediju Alvarezu, kļūstot par pirmo cīkstoni UFC vēsturē, kuram ir izdevies turēt divu svara kategoriju čempiona jostas vienlaicīgi.

Šobrīd Makgregors, spriežot pēc paša cīkstoņa izteikumiem, alkoholu ir atmetis pilnībā un daudzi ārzemju apskatnieki apgalvo, ka īrs šobrīd ir savā, iespējams, visu laiku labākajā formā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu