Pāvels Globa atklāj janvāra otrās puses veiksmīgākās Zodiaka zīmes

Limon.ee
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa nācis klajā ar jaunāko prognozi, kurā viņš vēsta par Zodiaka pārstāvjiem, kurus janvāra otrajā pusē gaida nozīmīga veiksme, raksta portāls "Topnews".

Īpaši veiksmīgi janvāra otrā puse iesāksies enerģiskajiem Auna zīmes pārstāvjiem - planētas šajā laikā būs sastājušās tā, lai maksimālu atvieglotu šiem cilvēkiem sasniegt nospraustos mērķus. Astrologs Auniem iesaka koncentrēties uz savu privāto dzīvi un izvairīties no pārslodzes darbā. Šis ir laiks, kurā ir vērts domāt pozitīvi un pavadīt pēc iespējas vairāk laika ar mīļotajiem.

Lai arī čaklajiem Vērša zīmes pārstāvjiem janvāra nogale būs pilna ar dažādiem pārbaudījumiem, zem šī zvaigznāja dzimušie ar tiem tiks galā bez īpašas piepūles un saglabājot pozitīvu skatījumu un dzīvesprieku. Pēc tam, kad visi darbi būs paveikti, šiem cilvēkiem vajadzētu atvēlēt laiku romantikai un atpūtai draugu lokā. Globa iesaka nezaudēt savaldību saskarsmē ar negatīvi noskaņotiem cilvēkiem un saglabāt diplomātisku pieeju.

Vēža zīmes pārstāvji 2020. gada janvāra beigās sevī jutīs vēl nebijuši spēcīgu intuīcijas spēku. Apkārtējā vide būs samērā harmoniska un mierīga, tādēļ šis ir labākais laiks atpūtai. Zvaigžņu tulks iesaka atlikt lielus lēmumus, īpaši profesionālajā jomā. Šis būs piemērots laiks, lai paļautos uz lietu dabīgo plūdumu.

Ūdens stihijas pārstāvji Skorpioni šajā laika posmā spēcīgi izjutīs to, cik ļoti domas var realizēties materiālajā pasaulē. Šis ir laiks, kurā domāt pozitīvas domas un ielaist savā dzīvē jaunas vēsmas. Globa min, ka šis ir labs laiks, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem, kā arī atsāktu radošo darbību vai ceļošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu