Trešdienas horoskops: 15. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 15. janvārim.

AUNS Neskrien notikumiem pa priekšu, likteņa lēmumus tāpat nespēsi globāli mainīt. Nav izslēgti pēkšņi konflikti ar priekšniecību vai arī kādu no kaimiņiem. Ieguvēji būs tie, kuri pratīs saglabāt savaldību!

VĒRSIS Dari ikdienas darbus un neņem par pilnu apkārtējo noskaņojumu. Mēģini domāt par tīkamām lietām un neļaujies līdzgaitnieku provokācijām. Pēc darba ieteicama neliela pastaiga.

DVĪŅI Nesāc apkārtējiem pierādīt savu taisnību, tas pie laba gala nenovedīs. Jo neitrālāka būs tava attieksme pret notiekošo, jo lielākas būs iespējas gūt sev labvēlīgāku iznākumu.

VĒZIS Būsi diezgan neiecietīgs pret aizliegumiem. Daži zīmes pārstāvji uzvedīsies kā īsti revolucionāri. Pirms neesi sanaidojies ar visu pasauli, mēģini tomēr nedaudz pieklusināt savas ambīcijas!

LAUVA Šobrīd ne visai labi jutīsies lielās kompānijās, iespējams, ka vairīsies pat no saviem tuviniekiem un draugiem. Radošo jomu pārstāvji visu dienu pavadīs savā darbnīcā vai studijā.

JAUNAVA Ja rodas biroja tehnikas bojājumi, necenties tos novērst paša spēkiem, jo neko citu kā sabeigtus nervus tu no šiem mēģinājumiem neiegūsi. Labāk koncentrējies saviem tiešajiem pienākumiem.

SVARI Paplašināsies kontaktpersonu loks, kas savukārt jūtami veicinās tavu karjeras izaugsmi un ģimenes labklājību. Svariem priekšniekiem jācenšas saukt pie lielākas kārtības savus padotos.

SKORPIONS Nesteidzies pieņemt papildu darba piedāvājumus, jo, visticamāk, solītā peļņa nenosegs ieguldīto laiku un līdzekļus. Šobrīd piemērots laiks pētnieciskajai darbībai.

STRĒLNIEKS Attiecībās ar iemīļoto var iestāties lūzuma periods. Centies spītīgi neturēties pie sava, jo kādreiz nenāk par sliktu piekāpties un atzīt to, ka arī tu neesi pati pilnība.

MEŽĀZIS Neiesaisties avantūrās, tev no tām tiks tikai negulētas naktis vai pat finansiāli zaudējumi. Esi iejūtīgāks pret mājiniekiem, atrodi laiku, lai apčubinātu savas nerātnās, taču mīļās atvasītes.

ŪDENSVĪRS Izdosies pacelt savu pašvērtējumu. Tas palīdzēs paveikt patiešām lielas lietas. Daži Ūdensvīra zīmes pārstāvji var nopietnāk iedziļināties politikā vai arī pieteikt savu kandidatūru vadošam amatam.

ZIVIS Iespējami satraukumi saistīti ar darba lietām, tomēr vairums no tiem nebūs tik vitāli, kā tu to iedomāsies. Otrā pusīte vakarpusē lieliski palīdzēs aizmirst ikdienas rūpes, uzlabos omu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu