Dzimšanas diena no elles. Rīgā 66. jubileja pārvēršas par asinspirti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nazis. Ilustratīvs attēls.
Nazis. Ilustratīvs attēls. Foto: Vladimir Smirnov/TASS

Kādas svinības Rīgā, Sarkandaugavā, pārvērtušās par šausmu filmas cienīgu sižetu. Kāds vīrietis sastrīdējies ar savu 66 gadus veco patēvu un nežēlīgi atņēmis viņa dzīvību, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ziemeļu iecirkņa policisti devušies uz vienu no Sarkandaugavas namiem - tikko bija saņemta ziņa par to, ka vienā no dzīvokļiem atrodas vīrieša līķis ar vairākām durtām brūcēm. Par lielu pārsteigumu pašiem policistiem, zvanītājs tobrīd pat necentās slēpt to, ka pats ir slepkava.

"Izbraucot uz notikuma vietu, uz vietas bija arī vainīgais, kurš tika aizturēts. Kā noskaidrojās, tas bija vīrieša audžudēls, kurš veica slepkavību. Par šo faktu ir uzsākts kriminālprocess, vīrietis jau ir aizturēts. Uz doto brīdi viņš atsakās sniegt liecības, bet viss norāda, ka viņš būs vainīgs," atklāj Valsts Policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ziemeļu iecirkņa priekšnieks Jānis Bārzdainis.

Sarkandaugavas ielas nama pagalmā sastaptie ļaudis, kuri piefiksējuši policijas auto un neredzēto rosību pagalmā, atklāj, ka nogalinātais ir viņu kaimiņš. Kā izrādās, traģēdija notikusi nelaiķa 66. dzimšanas dienas svinībās.

Šobrīd pret aizturēto vīrieti ir ierosināts kriminālprocess par slepkavību un drīz viņš tiks nogādāts tiesā, kur likuma sargi lūgs tiesu vīrieti apcietināt.

Video: Noskaties sižetu!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu