Bļugera "Penguins" turpina krāt uzvaras

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pitsburgas "Penguins" hokejisti
Pitsburgas "Penguins" hokejisti Foto: AFP / Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" otrdien izcīnīja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē.

"Penguins" savā laukumā ar rezultātu 7:3 (2:0, 2:1, 3:2) pārspēja Minesotas "Wild", izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas.

Pēc 28 spēļu pauzes laukumā atgriezās "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš guva vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Krosbijs traumas dēļ nebija spēlējis kopš 9. novembra. Viņam 14. novembrī tika veikta vēdera muskuļa operācija.

"Penguins" sastāvā ar trim rezultativitātes punktiem izcēlās arī Jevgeņijs Malkins, kurš guva divus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli.

Par spēles labāko spēlētāju atzina Krosbiju, otrās zvaigznes godu saņēma Malkins, bet par mača trešo zvaigzni nosauca Braienu Rastu, kurš Pitsburgas labā guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli.

Bļugers laukumā pavadīja 16 minūtes un 32 sekundes (1:22 skaitliskajā mazākumā), spēli pabeidzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latvijas hokejists izpildīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, kā arī uzvarēja septiņus no 14 iemetieniem, kuros viņš piedalījās.

25 gadus vecais Bļugers šosezon NHL piedalījies 46 mačos, guvis 6 vārtus un atdevis 10 rezultatīvas piespēles, sakrājot pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Austrumu konferences turnīra tabulā "Penguins" ar 63 punktiem 46 spēlēs ieņem trešo vietu.

"Wild" ar 46 punktiem 46 mačos ierindojas 12. vietā Rietumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu