Ceturtdienas horoskops: 16. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 16. janvārim.

AUNS Veselība var sagādāt nelielus uztraukumus. Nav izslēgts, saasināsies kāda hroniska kaite. Lai uzlabotu pašsajūtu, centies vairāk laika atlicināt sev tīkamām, relaksējošām nodarbēm.

VĒRSIS Mīļotais būs neapmierināts ar tavu nesen izteikto paziņojumu. Ja kaut kas nav tev pa prātam, neķeries uzreiz pie uzstājības, striktuma. Atceries, ka miers baro, bet nemiers posta!

DVĪŅI Piemērots mirklis informatīva, kā arī audzinoša rakstura pasākumiem. Palūkojies uz savu uzvedību no malas, iespējams, atklāsi tajā vairākas nepilnības. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem esi līdzcietīgāks.

VĒZIS Tu lieliski apzināsies, uz ko patiesībā esi spējīgs, pratīsi objektīvi novērtēt sabiedroto pozitīvās un negatīvās īpašības. Sirdī brīvajiem Vēžiem pavērsies daudzsološas iepazīšanās iespējas.

LAUVA Nedari sev kaunu, ja esi kādam kaut ko solījis, atliec malā iesāktās lietas un turi doto vārdu! Ja pietrūkst līdzekļu kādam pirkumam, šobrīd vari izmantot kredītiestāžu pakalpojumus.

JAUNAVA Kaut arī šodien apkārtējo palīdzība tev nebūs vitāli nepieciešama, nebūtu prāta darbs atraidīt labi domātus ieteikumus vai praktisku atbalstu. Vēlams atturēties no pārrunām ar priekšniecību.

SVARI Izdevīga diena tiem Svaru zīmes pārstāvjiem, kuri ļoti vēlas nodibināt savu ģimenes uzņēmumu. Droši dodies kārtot nepieciešamos dokumentus! Galvenais saglabā pēc iespējas skaidrāku mērķa apziņu.

SKORPIONS Svarīgi uztvert sevi kā personību, vairāk laika pavadīt sabiedrībā, dibināt jaunus kontaktus ar erudītiem, interesantiem cilvēkiem. Dienas otrajā pusē atrodi laiku mīļotajam.

STRĒLNIEKS Divās vietās vienlaikus pabūt nevarēsi, tamdēļ izvēlies to, kas ir patiesi svarīgāks un pie tā arī turies! Kategoriski atsakies no alkohola un citu apreibinošu vielu lietošanas.

MEŽĀZIS Ja nezini, kur likt savus enerģijas krājumus, palielini fizisko slodzi, tādā veidā ātri atbrīvosies no spriedzes. Draugi tev spēs sniegt ne tikai morālu atbalstu, iedrošinājumu, bet arī praktiskus padomus.

ŪDENSVĪRS Domāsi, ka esi labāks, gudrāks un spējīgāks par apkārtējiem. Ja redzi, ka kolēģi sāk uz tevi pukoties, noteikti maini attieksmi, nekaitini viņus ar savām pamācībām.

ZIVIS Tu ļoti vēlēsies uzlabot savus ienākumus, jo tev padomā būs realizēt kādu senu ieceri. Daži Zivju zīmes pārstāvji sāks cītīgi krāt naudu eksotiskam ceļojumam. Vakars solās paiet ļoti romantiskās noskaņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu