Pašmāju aktieris Ģirts Krūmiņš atklāj, ka ir attiecībās ar vīrieti (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jaunā Rīgas teātra (JRT) aktieris Ģirts Krūmiņš intervijā žurnālam "Ieva" pirmo reizi atklājis kādu par sevi līdz šim publiski neizskanējušu faktu. 

Uz "Ievas" jautājumu, vai Krūmiņam ir attiecības ar vīriešiem, viņš atbild apstiprinoši. "Jā, man ir draugs. (..) To var droši rakstīt. Jo tā ir neatņemama manas dzīves sastāvdaļa, es nevaru izlikties, ka tas tā nav," intervijā sacīja aktieris. 

Vaicājot, vai viņam kādreiz patikušas sievietes, Krūmiņš atzīst, ka "seksualitāte ir ļoti smalks jēdziens": "Jā, man ir patikušas sievietes, pat ļoti, ir bijušas arī burtiski dzirksteles gaisā. Lielākoties gan no sarunām un saskaņas. Bet veidot attiecības ar sievieti es neesmu vēlējies."

Tāpat viņš neatceras brīdi, kad apzinājies to, kas ir. "Man nebija tāda konkrēta atklāsmes brīža. Varbūt tas ir saistīts ar to, ka uzaugu mazpilsētā padomju laikos...

Runāt un pat domāt par šīm savām izjūtām nebija iespējams - kam gan es to varētu teikt vai ko jautāt?! Pat sev ne.

Godīgi sakot, līdz pat šai dienai neesmu īsti pieņēmis šo savu dzīves daļu," piebilstot, ka arī viņa viņa mamma nav pieņēmusi dēla orientāciju. "Kopš pirms daudziem gadiem viņai pateicu, kā ar mani ir, cerēju uz atbalstu, bet nesaņēmu to," intervijā nosaka Krūmiņš.

Kā zināms, Ģirts Krūmiņš šobrīd ir redzams Alvja Hermaņa jaunajā izrādē "Bītlu jaunais albums".

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu