Viļņā, iespējams, nolaupītas meitenes meklēšana turpinājusies visu nakti (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lietuvas policija/Facebook

Viļņā trešdienas, 15. janvāra, vakarā sacelti kājās lieli policijas spēki, reaģējot uz ziņu, ka pilsētā, iespējams, nolaupīta vienpadsmit vai divpadsmit gadus veca meitenīte. Meklēšanas darbi turpinājušies visu nakti.

Lietuvas mediji vēsta, ka kāds vīrietis policiju informējis, ka pie viņa pienākuši divi tāda paša vecuma zēni un pastāstījuši, ka nolaupīta viņu draudzene.

Drīz pēc tam Lietuvas policija izplatīja paziņojumu, kurā norādīts, ka Viļņas Karolinišķu mikrorajonā nezināmas markas sudraba vai zelta krāsas automašīnā ar dzeltenu ārvalstu numuru, iespējams, iesēdināta meitenīte.

Portāls "15min.lt" vēsta, ka meitenīti meklē teju visa Viļņas policija.

Policija lūgusi ziņot par aizdomīgām personām vai automobiļiem pa vienotā palīdzības dienesta tālruni 112. Pa šo pašu tālruni aicināti zvanīt arī vecāki, kuriem nav zināma viņu bērnu atrašanās vieta, bet pagaidām šāda informācija nav saņemta.

Pilsētā tiek pārbaudītas visas automašīnas, kas līdzinās zēnu aprakstītajai. Policija izvietojusi visā Viļņā ātrumu ierobežojošas zīmes un pārbauda novērošanas kameru ierakstus.

"Paldies visiem, kas dalās ar informāciju. Turpinām gaidīt jebkādas ar notikušo saistītas ziņas," savā "Facebook" lapā rakstījusi Lietuvas policija. "Tiklīdz meitene tiks atrasta, sabiedrība tiks nekavējoties informēta. Policisti turpina smagi strādāt, mēs darām visu iespējamo, izskatām visas iespējamās versijas."

Uz notikušo nekavējoties reaģējuši arī autovadītāji - sociālajā tīklā "Facebook" jau izveidota īpaša grupa, kas aicina šoferus iesaistīties meklēšanā.

Viļņas mērs Remiģijs Šimašus aicinājis palīgā visus iedzīvotājus.

"Ļoti lūdzu jūs visus - palīdziet pārbaudīt savu tuvāko apkaimi - pagalmus, nomaļus nostūrus, aklās ieliņas - varbūt tur ieraugāt policijas aprakstam atbilstošu automobili. Pilsētas drošība ir atkarīga gan no policijas, gan no novērošanas kamerām, gan no mums visiem," viņš rakstījis.

Ceturtdienas rītā Lietuvas policija "Facebook" kontā paziņojusi, ka līdz šim nav saņemta informācija no vecākiem, ka kāds bērns būtu pazudis, tomēr meklēšana turpinājusies visu nakti.

Policija dzirdējusi daudzas versijas un visas tiek pārbaudītas. Saņemti simtiem ziņojumu, kas visi tiek pārbaudīti. Policija joprojām aicina atsaukties visus iespējamos lieciniekus.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu