Izkrītot pa otrā stāva logu, Rīgā bojā gājis vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Logs. Ilustratīvs attēls.
Logs. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Kāds garāmgājējs neatliekamajiem dienestiem bija ziņojis par vīrietis, kurš guļu dzīvokļu mājas pagalmā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēta vīrieša nāve un vēlāk policija noskaidroja, ka viņš miris, izkrītot pa otrā stāva logu, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Jau notikuma vietā mediķi konstatējuši, ka bojāgājušajam ir redzami miesas bojājumi, tādēļ apstākļu noskaidrošanu uzņēmušies Valsts policijas Ziemeļu iecirkņa kriminālpolicisti. Noskaidrots, ka mirušais ir 68 gadus vecs vīrietis.

"Bija izkritis pa otrā stāva logu. Vīrietim arī konstatēta virkne miesas bojājumu. Pēc ekspertu teiktā, norādīja, ka miesas bojājumi varētu būt gūti kādu laiku pirms kritiena," raidījumam pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ziemeļu iecirkņa priekšnieks Jānis Bārzdainis. 

"Kriminālprocesa ietvaros šie jautājumi būs jānoskaidro. Bet viena no versijām par kritienu ir, ka viņš nelaimes gadījumā varētu būt izkritis, alkohola reibumā. Miesas bojājumi, visticamāk, nav saistīti ar šo kritienu, tas būs izmeklēšanā jānoskaidro," piebilda Bārzdainis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu