Makgregors nosauc summu, ko saņems par gaidāmo cīņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/Scanpix

Konors Makgregors neapšaubāmi ir pelnošākais cīkstonis visā UFC. Sarunā ar ESPN īru cīkstonis arī ir atklājis aptuveno summu, ko saņems par šo gaidāmo dueli.

Sarunā ar slaveno ESPN apskatnieku Arielu Helvani, Makgregors spekulēja, ka algas diena par gaidāmo cīņu varētu būt līdz šim lielākā viņa MMA karjerā.

"Esmu pārliecināts, ka tas būs jauks algas čeks. Iespējams, ka lielākais manā MMA cīkstoņa karjerā," izteicās Makgreogrs, kurš, vaicāts par konkrētiem skaitļiem, lēsa, ka viņa algas diena par UFC 246 varētu būt 80 miljonu ASV dolāru rajonā (71,8 miljoni eiro).

Tāpat, īru cīkstonis arī atklāja, ka viņa ienākumi no cīņas ar Habibu Nurmagomedovu sasnieguši 50 miljonus ASV dolāru (44,9 miljoni eiro). 

Ja īra minētās summas ir patiesas, tad šī būs ne tikai viņa pelnošākā cīņa MMA karjerā, bet arī otrs lielākais čeks visās viņa sportista gaitās. Par dueli ar Floidu Meivezeru boksa ringā 2017. gadā Makgregors nopelnīja 100 miljonus ASV dolāru (89,7 miljoni eiro).

Tiesa, ārzemju mediju vidū valda skepse par to, vai īru cīkstoņa peļņa no gaidāmās cīņas varētu būt tik liela, jo neatņemama daļa no Makgregora imidža ir fakts, ka viņš spēj nopelnīt vairāk nekā citi, līdz ar to nevar izslēgt iespēju, ka pats cīkstonis šādu summu piedāvā, lai saglabātu savu tēlu.

Makgregors savas karjeras laikā ir izcīnījis 21 panākumu, bet četras reizes ir nācies atzīt pretinieka pārākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu