Briedis ir gatavs aizvadīt revanša cīņu ar Glovacki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis (no kreisās) un Kšištofs Glovackis
Mairis Briedis (no kreisās) un Kšištofs Glovackis Foto: Ieva Makare/LETA

Latviešu bokseris Mairis Briedis ir gatavs aizvadīt atkārtotu cīņu ar poli Kšištofu Glovacki. Šādu nostāju sarunā ar poļu mediju "Przegladu Sportowego" paudis pats bokseris.

Jāatzīmē, ka oficiālas informācijas par revanša cīņu vēl nav un nākošo dueli Briedis aizvadīs 21. martā Rīgā, kad latviešu bokseris supersērijas finālā tiksies ar kubieti Junieru Dortikosu.

Ažiotāža ap pirmo Brieža un Glovacka dueli tika sacelta pēc tam, kad latvietis pretinieku nokautēja cīņā, kurā abi sportisti apmainījās ar nesportiskiem paņēmieniem.

Briedis sarunā ar poļu mediju gan izteicās, ka, ja cīņa būtu noslēgusies citādāk, medijiem būtu mazāk darba: "Ja es Glovacki būtu uzvarējis normāli, par šo cīņu tik daudz nerakstītu un mums nebūtu par ko tagad runāt."

Briedis arī pastiprināja savu nostāju par to, ka sitiens ar elkoni ir bijusi tikai atbildes reakcija uz Glovacka neatļautajiem sitieniem pa pakausi. "Glovackis man pirmais iesita pa pakausi. Galva man vēl dzīvē būs vajadzīga. Kāpēc, lai es uz to nereaģētu, ja tiesnesis klusē," izteicās Briedis.

Briedis atklāja, ka viņam nekas nebūtu pretim revanša cīņu aizvadīt arī Polijā, bet šobrīd latviešu sportists izteikumos vēl bija piesardzīgs. "Varēšu teikt "hop" tikai tad, kad būšu "pārlēcis" pāri Dortikosam." 

Tāpat poļu žurnālists Briedim uzdeva arī jautājumu par to, cik ilgi viņš plānojot ar boksu nodarboties, uz ko latvietis atbildēja: "Cik Dievs dos."

35 gadus vecais Briedis karjeras laikā ir izcīnījis 26 uzvaras (19 ar nokautu) un piedzīvojis vienu neveiksmi, pērn janvārī supersērijas pirmās sezonas pusfinālā. Latviešu bokseris pēc punktiem piekāpās ukrainim Oleksandram Usikam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu