Džonija Depa bijusī sieva uzsākusi attiecības ar sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP

33 gadus vecā aktrise un pasaulslavenā aktiera Džonija Depa bijusī sieva aptueni pirms 10 gadiem paziņoja par sau biseksualitāti. Nu sieviete arvien biežāk redzama dodoties romantiskās pastaigās ar sievieti. 

Holivudas aktrise pēc skandalozās laulības izjukšanas ar Depu vairākkārt bija attiecībās ar slaveniem vīriešiem. Tomēr pēc vairākiem neveiksmīgiem mēģinājumiem viņa, acīmredzot, ir izlēmusi, ka vēlas krist sievietes apskāvienos. 

ASV medijos pēdejā laikā arvien biežāk redzamas fotogrāfijas, kurās Hērda ir kopā ar 38 gadus veco Bianku Butti, kura ceturto gadu cīnās ar krūts vēzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca Butti Beats The Beast (@buttibeatsit) on

Kalifornijā abas sievietes manītas kopā atstājam luksusa viesnīcu, kopā pārvietojoties auto, braucot viena pie otras, kā arī skūpstoties un apskaujoties uz ielām.

Kā zināms, 2016. gada vasarā tika šķirta Hērdas un aktiera Džonija Depa 18 mēnešus ilgā laulība. Šobrīd starp bijušiem laulātajiem joprojām norisinās tiesas prāva. Deps vērsās tiesā pret bijušo sievu par sabojātu reputāciju, jo viņa, iespējams, visu laulības laiku viņu krāpusi. Toreiz Hērda apsūdzēja Depu fiziskā vardarbībā, iesūdzot viņu tiesā septiņu miljonu ASV dolāru vērtībā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu