Piektdienas horoskops: 17. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 17. janvārim.

AUNS Paļaujies tikai un vienīgi uz saviem spēkiem. Centies pieturēties pie morāles un ētikas principiem. Neļauj apkārt esošajiem skauģiem, nelabvēļiem izsist sevi no līdzsvara, novirzīt no mērķa.

VĒRSIS Tev šobrīd būs patiesi svarīga drošības un stabilitātes sajūta. Pūlēsies vai vaiga sviedros, lai iegūtu vēlamo. Taču strādājot noteikti saudzē nervu sistēmu, neesi pārāk prasīgs pret sevi!

DVĪŅI Kārtojot juridiskus vai finansiālus jautājumus, esi dubultā piesardzīgs. Nav vēlams lietot nepārbaudītas darba metodes. Dažiem Dvīņu zīmes pārstāvjiem var rasties pēkšņas problēmas ar biroja tehniku.

VĒZIS Spēsi panākt tieši to, ko šobrīd vēlies. Iespējams, saņemsi negaidītu atbalstu, no kāda ārzemju partnera vai sponsora. Tev neapšaubāmi izdosies uzlabot attiecības ar mājiniekiem.

LAUVA Iecerētais var nesaskanēt ar reālajām iespējām. Darba jomā svarīgi uzturēt labas attiecības ar kolēģiem, pretējā gadījumā var rasties nopietnas un tālejošas sekas. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

JAUNAVA Ja prasmīgi liksi lietā savas neapšaubāmās analītiskās dotības un organizatora talantu, spēsi gāzt kalnus. Panākumi gaidāmi tiem, kuri saitīti ar masu saziņas līdzekļiem un starpniecības pakalpojumiem.

SVARI Nav izslēgts, tu ļausies kāda ļoti simpātiska kolēģa valdzinājumam. Daži var sākt dienesta romānu. Taču, darot to, ir vērts atcerēties, ka darba lietas un privātā dzīve nav nesavienojami jēdzieni.

SKORPIONS Lai gan būs skaidri redzams, ka apkārtējie rīkojas aplami, šodiena labāk esi diplomāts un nesāc nevienu pamācīt. It īpaši tas attiecas uz tiem Skorpioniem, kas pilda padotā funkcijas.

STRĒLNIEKS Aktualizēsies naudas jautājumi. Būs nedaudz jāpalauza galva, lai spētu rast pienācīgu risinājumu. Pozitīvu lomu var spēlēt pazīšanās ar augstāk stāvošām amatpersonām.

MEŽĀZIS Viss, ko tu šodien iesāksi, būs pamatīgs un ilgstošs. Labs laiks svarīgu juridisku dokumentu kārtošanai, apjomīgāku ieguldījumu veikšanai. Neaizmirsti pievērst pienācīgu uzmanību ģimenes locekļiem.

ŪDENSVĪRS Tev būs patiesi svarīgi zināt, kas notiek apkārt, kādas ir jaunākās tendences tavā darbības lauciņā. Prasmīgi izmantota informācija, no drošiem avotiem, ļaus panākt necerēti labus rezultātus!

ZIVIS Lai uzturētu pozitīvas, veicinošas attiecības ar darba kolēģiem, sadarbības partneriem, esi laipns, asprātīgs un neieslīgsti familiārās diskusijās. Esiet uzmanīgs ar šodien dotajiem solījumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu