"Nāve viņus abus drīzāk vienoja." Aizkustinošs latviešu mācītāja stāsts par vecāku aiziešanu teju vienlaicīgi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Šī bija tā ārkārtīgi retā reize, kad laulību liturģijas tradicionālie vārdi "...līdz nāve mūs šķirs" kļuva pavisam citādāki..." Ceturtdien, 16. janvārī, mācītājs Valters Korālis sociālajā tīklā "Facebook" dalījās ar bildēm no kāda drauga vecāku bērēm Ikšķilē, kuri devušies mūžībā gandrīz vienlaicīgi, tāpēc tikuši apglabāti vienā dienā un vienā kapā.

Korālis savu saldsērīgo stāstu par mūžīgo mīlestību iesāk ar "Brīnums. Patiess stāsts".

"Šodien satikāmies Ikšķiles Vecajos kapos, kur visi bijām liecinieki mīlestības stāstam visa mūža garumā. Un pat vēl aiz šī mūža.

Jo mamma aizgāja savos ļoti sirmajos gados 11. janvārī, bet tētis 12. janvārī. Abi aizgāja dabiskā nāvē un viegli. Abus glabājām vienā dienā un vienā kapā."

Valters turpina, ka "šī bija tā ārkārtīgi retā reize, kad laulību liturģijas tradicionālie vārdi "...līdz nāve mūs šķirs" kļuva pavisam citādāki - nāve viņus abus drīzāk vienoja un gandrīz vienlaicīgi. Dusēt viņi atkal devās abi kopā un vienā zemes gultā. Šī nakts būs viņu abu pirmā nakts Mūžībā. Ārkārtīgi rets un leģendai līdzīgs stāsts par Mīlestību un Aiziešanu. Un neizsakāmi liela Dieva žēlastība viņiem abiem. Un patiess stāsts".

Viņa stāsts aizkustinājis ļoti daudzus cilvēkus, šobrīd ar viņa ierakstu dalījušies teju 400 cilvēki un reaģējuši pāri 500.

Nākamajā ierakstā viņš dalījās ar balta kaķa bildi, ko viņš satika turpat Ikšķiles Vecajos kapos "pēc ļoti īpašajām bērēm".

"Viņš uzradās sazin no kurienes. Parunājāmies. Viņš ļāva sevi noglāstīt, bija īsts. Bet tāda ļoti mistiska sajūta tagad... Bet jāiet pie dzīvajiem!" baltā kaķa bildi komentēja Korālis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu