Viena ķīvēšanās bez mīlēšanās! Pieci nesaderīgākie Zodiaka pāri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Dažkārt par spīti abpusējai vilkmei un simpātijām attiecības jau no paša sākuma ir nolemtas iznīcībai, vēsta astrologi. Par Zodiaka pāriem, kuru starpā ļoti reti ir sastopama saticība, vēsta portāls "Postimees".

Zivis un Mežāzis

Astrologi uzskata, ka šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem nav nekādas jēgas uzsākt romantiskas attiecības, jo tās jau no sākuma ir pakļautas neveiksmei abu partneru kontrolēšanas vēlmes dēļ. Abu zīmju pārstāvji ir ļoti ambiciozi un nav gatavi ieklausīties otra viedoklī - Zivis uzskata, ka Mežāži ir pārāk "sausi", savukārt Mežāža zīmē dzimušie emocionālajām Zivīm pārmet "mugurkaula" trūkumu.

Ūdensvīrs un Skorpions

Ūdensvīra zvaigznājā dzimušie un jūtīgi un viegli ievainojami, viņiem nepieciešamas rūpes un maigums. Skorpiona zīmes pārstāvji ir diametrāli pretēji - šie cilvēki ir gatavi iet pāri līķu kalniem, lai pasargātu savus mīlos un panāktu savu. Lai arī pirmajā acu uzmetienā šķiet, ka arī šie "pretpoli" spēj sadzīvot, astrologi apgalvo, ka ātrāk vai vēlāk Ūdensvīri nodod Skorpiona uzticību, kas šiem lepnajiem ūdens stihijas pārstāvjiem nozīmē automātiskas attiecību beigas.

Strēlnieks un Vēzis

Abu šo Zodiaka zīmju pārstāvji ir gudri, racionāli un enerģijas pilni. Lielākā problēma - abu šo zvaigznāju pārstāvji ir neticami stūrgalvīgi, kas kalpo par nebeidzamu strīdu avoti. Kamēr abi iesaistītie mēģina pārliecināt otru par savu taisnību, mīlestība jau ir pagaisusi.

Vērsis un Lauva

Gan zemes pārstāvis Vērsis, gan ugunīgie Lauvas ir ļoti karstasinīgi - viņu romantiskās attiecības bieži vien atgādina karstasinīgu meksikāņu seriālu. Abi ļoti spēcīgi izrāda mīlestību, taču, kā zināms, tā nekad nav pārlieku tālu no naida. Šajās attiecībās partneri nav spējīgi piekāpties un otra intereses likt augstāk par savām, kas var novest pie sāpīgas un ļoti skaļas šķiršanās.

Ūdensvīrs un Auns

Astrologi apgalvo, ka ir grūti iztēloties vēl nesaderīgāku pāri - abu Zodiaka zīmju pārstāvji kardināli pretēji, turklāt neizrāda interesi iepazīt otra cilvēka skatupunktu. Ūdensvīri mīl mieru, komfortu un stabilitāti, tikmēr Aunu dzīve notiek nemitīgā kustībā. Abu partneru mīlas dzriksts, visticamāk, nodziest tad, kad viņi kaut nedaudz iepazīst otra domāšanas veidu un intereses.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu