"Es paātrināju gaitu - viņš arī..." Divu nedēļu laikā Imantā reģistrēti vismaz divi uzbrukumi sievietēm (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Rīgā, Imantā divu nedēļu laikā - reģistrēti divi uzbrukumi sievietēm, bet vēl viens tika novērsts, sievietei aizbēgot. Visi negadījumi notikuši Anniņmuižas parka teritorijā, liecina LTV rīcībā esošā informācija.

Trešdien, 15. janvārī, vien ar stundas atšķirību no Zolitūdes un Imantas vilcienu stacijām ar velosipēdu izbrauca viena sieviete, otra devusies ar kājām pa veloceliņu Anniņmuižas parka teritorijā.

Pirmajā gadījumā vīrietis satvēris meiteni no aizmugures un sācis žņaugt. Viņai izdevās atbrīvoties un aizbēgt.

Otrajā gadījumā cita sieviete jau cieta no varmākas. Intervijā LTV žurnālistiem viņa teica, ka viņa ir aizvedusi bērnu uz skolu, un, kad viņa atgriezās, nezināma persona sākusi viņai dzīties pakaļ.

"Viņš stāvēja, skatījās debesīs, rokas bija kabatās. Vispirms viņš gāja man pretī, tad strauji apstājās, pagriezās un sāka man sekot. Es paātrināju gaitu - viņš arī. Kāds skrējējs skrēja garām un gāja kāds vīrietis ar bērnu, un tad viņš apstājās. It kā, lai sasietu kurpju auklas," viņa dalījās ar pieredzēto.

Viņas saka, ka vīrietis, kurš viņām uzbruka, nēsāja oranžu jaku. Šajā ziņā, visticamāk, mēs varam teikt, ka tas ir viens un tas pats noziedznieks.

"Valsts policija var apstiprināt, ka tika saņemta informācija, ka trešdien, 15. janvārī, Rīgā, Jūrmalas gatvē ielā, sievieti izbiedēja kāds vīrietis, kura identitāte vēl nav noskaidrota. Jāatzīmē, ka cietusī nevēlējās ierosināt krimināllietu. "

Līdzīgs incidents ar uzbrukumu sievietēm notika turpat Imantas apkārtnē pirms divām nedēļām. Un, starp citu, netālu no tā paša veloceliņa.

31. decembrī no rīta Anniņmuižas parkā tika aplaupīta sieviete. Varmāka, pēc skata 50 gadus vecs vīrietis, vispirms vairākas reizes iesita meitenei ar gumijas āmuru pa pakausi un pēc tam paņēma visas vērtslietas.

Upures brālis sociālajā tīklā "Facebook" rakstīja, ka uzbrukuma dēļ meitenei ir smadzeņu satricinājums.

Policijai ir grūti pateikt, vai šie gadījumi ir savstarpēji saistīti, taču viņi arī atzīmēja, ka noziegumu raksturs ir atšķirīgs.

Ikviens, kurš kaut ko zina par šiem gadījumiem, tiek aicināts zvanīt policijai pa tālruni 67070800 vai 110.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu