Magnetolu zaglis Vecmīlgrāvī policijai atrunājies, ka svešā mašīnā slēpjas no uzbrucējiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Izsists auto logs. Ilustratīvs attēls.
Izsists auto logs. Ilustratīvs attēls. Foto: Reuters/ScanPix

Vecmīlgrāvī aizdomās par automašīnas apzagšanu aizturēts kāds vīrietis, informēja Rīgas pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Greidāne.

11. janvāra pēcpusdienā Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju par kādu aizdomīgu vīrieti Vecmīlgrāvī, kurš, apstaigājot pagalmā novietotās automašīnas, raustīja visām pēc kārtas rokturus. Uz norādīto adresi tika nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas autopatruļa.

Likumsargi, izjautājot vairākus iedzīvotājus, noskaidroja precīzu aizdomīgā vīrieša atrašanās vietu. Persona tika atrasta kādā "Audi" markas transportlīdzeklī.

Likumsargi ar vīrieti sāka sarunu, kuras laikā noskaidrots, ka automašīna nav viņa. Vīrietis apgalvoja, ka tā bijusi atvērta un transportlīdzeklī esot slēpies no agresīvi noskaņotiem cilvēkiem, kas gribējuši viņu piekaut. 

Savukārt apskatot automašīnu, Rīgas pašvaldības policija pamanīja tai izrautu magnetolu, bet vīrieša mantās atrada nazi, šļirci, skrūvgriežus un citus priekšmetus.

Rīgas pašvaldības policija informāciju par konstatēto nodeva tuvākajam Valsts policijas iecirknim, pēc kura lūguma vīrietis nogādāts policijas telpās turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu