Svētdienas horoskops: 19. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 19. janvārim.

AUNS Pavadi dienu lietderīgi! Ņem rokās grāmatas un studē gudras lietas. Pēcpusdienā būsi piekāpīgs pret bērniem, viņi no tevi spēs izprasīt visu, ko vien sirds sakāros. Saskarsmē ar mīļoto var uzplaiksnīt kaislības.

VĒRSIS Ar kritisku skatu paveroties spogulī, secināsi, ka pēdējā laikā esi nedaudz pieņēmies svarā. Neatliec sporta kluba apmeklējumu, jo ātrāk sāksi, jo ātrāk tiksi pie kārotajiem rezultātiem!

DVĪŅI Esi vērīgāks pret saviem bērniem, negrauj savu autoritāti viņu acīs nepildītu solījumu dēļ. Zvaigznes iesaka būt praktiskākam naudas lietās, nepaļauties uz pliku veiksmi vien! Vakaru velti mīļotajam.

VĒZIS Nepiepildi savu sirdi ar negatīvām emocijām! Labāk ļauj tām izlauzties uz āru un nedomā tik daudz par to, ko par tevi pateiks vai padomās apkārtējie. Šis ir piemērots brīdis iekšējās pasaules sakārtošanai.

LAUVA Sabiedrisko dzīvi labprātāk aizstāsi ar netraucētu mājas mieru un klusumu. Ja tomēr nolemsi doties uz kādu pasākumu, centies neiesaistīties karstās diskusijās par politiskām vai ekonomiskām tēmām.

JAUNAVA Kāds Jaunavas zīmes pārstāvis var saskarties ar īpatnējiem atgadījumiem, kuri netieši radīs ietekmi uz attiecībām ar līdzcilvēkiem. Galvenais, it visā saglabāt mieru un nosvērtību!

SVARI Apkārtējiem ar tevi būs patīkami sarunāties, tādēļ nebrīnies, ja pavisam nepazīstami cilvēki vēlēsies izveidot ciešākas attiecības. Pielūko tikai, lai nedod pamatu otrās pusītes greizsirdībai.

SKORPIONS Neuztraucies par lietām, kuras tevi tieši neskar, nebojā nedz savu, nedz mājinieku omu. Attiecībās ar bērniem atturies no pamācībām, esi ar viņiem kā līdzīgs pret līdzīgu!

STRĒLNIEKS Spītīgi turēsies pie sava un neparko nepieņemsi savādāku viedokli. Ja draugi bez ierunām pacietīs tavus šā brīža izgājienus, tad mīļotais tevi var ātri nolikt pie vietas. Vēlams atturēties no grādīgajiem.

MEŽĀZIS Saskarsme ar apkārtējiem var izrādīties nedaudz problemātiska. Lai maksimāli izvairītos no negācijām, zvaigznes šodien iesaka izbaudīt mājas mieru, klusumu, paklausīties relaksējošu mūziku.

ŪDENSVĪRS Tavi šā brīža centieni tiks aktīvi vērsti uz sabiedrības vai kāda konkrēta cilvēka interesēm. Nesavtīgums, spēja palīdzēt grūtībās nonākušajam, noteikti dos neizsakāmu gandarījumu, garīgu piepildījumu.

ZIVIS Nepareizas rīcības rezultātā vari piedzīvot finansiālus zaudējumus. Gudrāk rīkosies tie, kuri šodien neaiztiks darba lietas, izvairīsies no lielveikala apmeklējuma, veltīs dienu savām atvasītēm!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu