Makgregors atrāda muskuļus un lielāko svaru savā karjerā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Ilgi gaidītā cīņa starp Konoru Makgregoru un Donaldu "Kovboju" Seroni norisināsies jau svētdien agri no rīta. Šobrīd ir zināms jau arī abu cīkstoņu svars.

Pirms katras cīņas pretiniekiem ir jānosveras, lai pārliecinātos, ka viņi ir iekļāvušies noteiktajā svara kategorijā. Makgregors un Serone gaidāmo cīņu aizvadīs svara kategorijā līdz 77 kilogramiem.

Kā pirmais uz svariem kāpa "Kovbojs", kurš savas karjeras laikā ir aizvadījis arī cīņas svara kategorijā līdz 70,3 kilogramiem. Šoreiz svari rādīja 77 kilogramus, kas nozīmē, ka Serone ir iekļāvies noteiktajā svara kategorijā.

Makgregors karjeras laikā svara kategorijā līdz 77 kilogramiem ir aizvadījis divas cīņas (pret Neitu Diazu), bet pārsvarā īrs ir cīnījies svara kategorijās līdz 65,7 un 70,3 kilogramiem. 

Vēl aizvadītajā piektdienā sarunā ar Arielu Helvani īrs atklāja, ka viņš ir krietni zem noteiktā svara limita, sakot, ka viņš sver aptuveni 160 mārciņas (72,5 kilogrami). Tiesa, šīs nedēļas laikā īram bija izdevies uzņemt papildus svaru un arī viņš svēra precīzi 77 kilogramus, kas ir lielākais svars viņa karjerā.

Abi cīkstoņi pēc svēršanās arī sniedza īsas intervijas. "Kovbojs" sarunā ar Džo Roganu mēģināja kliedēt šaubas par viņa spēju rādīt labu sniegumu augstākā līmeņa cīņās. "Visi vienmēr apgalvo, ka es nedemonstrēju labu sniegumu lielās cīņās. Šī ir cīņa, kurā man tas būs jāizdara un es nevaru sagaidīt."

Turpretim, Makgregors nelielo interviju uzsāka ar jautājumu publikai: "Kā es izskatos 170 mārciņu svara kategorijā?" Tāpat cīkstonis atklāja, ka šo cīņu viņš veltīs savai mātei.

Makgregors savā karjerā ir aizvadījis 25 cīņas, no kurām uzvaru īru cīkstonim ir izdevies izcīnīt 21.

Savukārt, Serone ir daudz pieredzējušāks cīkstonis. Savas karjeras laikā "Kovbojs" ir izcīnījis 36 uzvaras, piedzīvojis 13 zaudējumus, kā arī viens no amerikāņa dueļiem tika pasludināts par nenotikušu (no contest)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu