"Karalis ir atpakaļ." Konors Makgregors iznīcina Donaldu "Kovboju" Seroni pirmajā minūtē (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Agrā svētdienas rītā norisinājās ilgi gaidītais "UFC 246" cīņu vakars, kura ietvaros atgriešanās cīņu pret Donaldu "Kovboju" Seroni aizvadīja Konors Makgregors. Uzvaru jau pirmajā raundā izcīnīja īru cīkstonis.

Ilgi gaidītā Makgregora atgriešanās cīņa noslēdzās vien 40 sekundēs.

Jau pašās cīņas sākumā Makgregors izdarīja agresīvu uzbrukumu, bet netrāpīja un cīņa pārgāja klinčā Šajā pozīcijā īrs ar plecu salauza pretinieka degunu. Uzreiz pēc tam Makgregors izdarīja spēcīgu spērienu ar kāju, kam sekoja vairāki precīzi sitieni ar rokām un Serone tika nogāzts zemē.

Tajā mirkli īram ar sitieniem pa zemē guļošu Seroni bija jāpārliecina tiesnesi pārtraukt cīņu, ko Herbs Dīns arī izdarīja.

Pēc cīņas Makgregors sarunā ar Džo Roganu bija gatavs mest izaicinājumu teju visiem cīkstoņiem, tai skaitā 77 kilogramu divīzijas čempionam Kamaru Usmanam un UFC "sliktajam puisim" Horhem Masvidālam.

Vakara galvenās cīņas jeb main card ievadīja leģendārais vieglā svara cīkstonis un bijušais čempions Entonijs Petiss, kurš otrajā raundā tika piespiests padoties pret Karlosu Djego Fereiru. Tālāk oktagonā devās Braiens Kelers un Ode Osburns. Šī cīņa notika svara kategorijā līdz 61,2 kilogramiem. Tajā uzvaru izcīnīja Kelers, kuram arī izdevās pretinieku piespiest padoties, tiesa, jau pirmajā raundā.

Citā cīņā tikās smagsvari Aleksejs Oleiņiks un Maurīss Grīnijs. Šajā duelī pārāks izrādījās 42 gadus vecais Oleiņiks, kurš arī pretinieku piespieda padoties, otrajā raundā satverot Grīnija roku un sākot to lauzt.

Vakara pirmspēdējā duelī bijusī čempione svara kategorijā līdz 61,2 kilogramiem Holija Holma pārliecinoši pēc punktiem pārspēja Rakelu Peningtonu. 38 gadus vecā Holma teju visas cīņas garumā pretinieci noturēja klinčā, reāli nedodot Peningtonai iespēju atrādīt savus spēcīgos sitienus.

Konors Makgregors savas karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot 4 zaudējumus. Tikmēr īra pretiniekam, Seronem šis bija 14. zaudējums 51 cīņā. Amerikānis savas karjeras laikā ir izcīnījis 36 uzvaras, bet viens no viņa dueļiem ir pasludināts par neieskaitītu (no contest).

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu