Dārziņš ar Bobrova divīzijas komandu uzvar KHL Visu zvaigžņu spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš kopā ar Vsevoloda Bobrova divīzijas komandu svētdien Maskavā triumfēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Visu zvaigžņu spēlē.

Vispirms pusfinālā Dārziņš ar kolēģiem ar 7:4 pārspēja Čerņiševa divīzijas vienību. Dārziņš pusfinālā divreiz meta pa vārtiem un tika pie rezultatīvas piespēles.

Otrā pusfinālā Tarasova divīzijas komanda ar 8:6 apspēlēja Harlamova divīzijas vienību. 

Vēlāk abu pusfinālā uzvarējušo komandu duelī pēcspēles metienu sērijā pārāki ar 7:6 bija Bobrova divīzijas hokejisti. Dārziņš četrreiz meta pa vārtiem un nerealizēja pēcspēles metinu.

2011.gadā Dārziņš Visu zvaigžņu spēlē jau piedalījās Jašina komandas zaudējumā ar 16:18 Jāgra vienībai, gūstot vienus vārtus un uzvarot divās slidošanas stafetēs.

Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogales pasākumos piedalījās 24 KHL klubu 40 spēlētāji.

Nākamās sezonas KHL Visu zvaigžņu nedēļas pasākumi un pats galvenais mačs norisināsies Rīgā. Starp kandidātēm uz 2021.gada zvaigžņu spēles rīkošanu bija arī Helsinki un Sanktpēterburga.

"Arēna Rīga" KHL Visu zvaigžņu spēli uzņēma 2012.gadā, kad Sanda Ozoliņa Rietumu konferences komanda ar 11:15 piekāpās Sergeja Fjodorova Austrumu konferences vienībai. 

Rīgā norisināsies 13. KHL Visu zvaigžņu spēle. Šogad paraugmaču uzņēma Maskava, kur zvaigžņu spēles kopumā norisinājušās trīs reizes, bet vēl KHL hokeja svētki notikuši arī Minskā, Sanktpēterburgā, Čeļabinskā, Bratislavā, Sočos, Ufā, Astanā un Kazaņā.

Visu zvaigžņu nedēļas ietvaros notiek arī Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Izaicinājuma kauss un Krievijas Sieviešu hokeja līgas zvaigžņu mačs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu