Anglijā policists tiekas ar 16 gadus vecu meiteni, kamēr kolēģi viņu meklē kā bezvēsts pazudušu bērnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Precējies policijas darbinieks pārgulējis ar 16 gadus vecu meiteni, neskatoties uz to, ka amatpersonas meklēja viņu kā bezvēsts pazudušu personu, vēsta medijs "DailyMail".

Nule bijušais policijas darbinieks Endrū Bruks 2018. gada martā tikās ar toreizējo 16 gadus veco meiteni Maidstones pilsētas centrā, lai viņš viņu uzaicinātu pie sevis uz dzīvokli.

Bruks, kurš pagājušajā gadā atkāpās no amata, iesaistījās intīmās attiecības ar pusaudzi, kamēr viņa sieva bija prom nedēļas nogalēs, un turpināja ar viņu sazināties pat pēc tam, kad viņa atklāja savu vecumu.

Viņi turpināja "čatot", līdz Bruks saprata, ka policija izmeklē meitenes lietu, kuru iecirknī dēvēja tikai par Miss X jeb pazudušu personu.

Bruks izdarīja spiedienu uz meiteni, lai viņu seksuālās satikšanās paliktu slepenībā, pārkāpjot policijas standartus, izmantojot diskreditējošu rīcību.

Bijušā policista afēra ātri vien tika pierādīta. Ekspertu grupa secināja, ka, ja Bruks joprojām vēl aizvien būtu ierēdnis, viņš būtu atlaists.

Neatkarīgu ekspertu grupa norādīja, ka no policijas apmācības viņam būtu jāzina, ka bērna piespiešana melot var radīt nopietnu emocionālu kaitējumu.

Ekspertu grupa noskaidroja, ka viņš stāstīja Miss X, ka viņš bija mēģinājis atņemt sev dzīvību iepriekšējā decembrī un ka jaunumi par viņa neuzticību "nogalinās viņa sievu".

Policijas padomnieks Džons Goss sacīja: "Tie ir diezgan smagi jautājumi, kas jāliek 17 gadus vecas meitenei uz pleciem, vai ne?"

"Es jau viņai biju izskaidrojis dažas grūtības, kuras es pārdzīvoju," Bruks atbildēja.

Tiesas sēdē viņš sacīja, ka ir nobažījies, ka viņa sieva, kura arī strādāja policijā, varētu redzēt viņa vārdu lietā, ja tā kādreiz nonāktu uz viņas galdu un saprastu, ka viņš ir bijis neuzticīgs.

Bruks vēl aizvien ir precējies ar savu sievu.

Zvērinātie secināja, ka viņš izdarīja spiedienu uz nepilngadīgo miss X, lai noslēptu savu identitāti, neskatoties uz to, ka viņa ir neaizsargāta, un, to darot, ir izdarījis rupju pārkāpumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu