Viesnīcai applūstot ar karstu ūdeni, Krievijā gājuši bojā pieci cilvēki, tostarp viens bērns (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nelielā viesnīcā Permā, Krievijā, karstā ūdens caurules plīsuma dēļ bojā gājuši vismaz pieci cilvēki tostarp viens bērns, un vēl trīs nonākuši slimnīcā ar apdegumiem, vēsta raidorganizācijas BBC krievu valodas redakcija.

Krievijas reģionālā Izmeklēšana komiteja ziņo, ka avārija notikusi naktī uz pirmdienu, 20. janvāri. Piecstāvu ēkas cokolstāvā plīsusi karstā ūdens caurule un viesnīcas "Mini Hotel Caramel" telpas applūdušas.

Mirušie tika atrasti pēc tam, kad no telpām izsūknēts ūdens. Šobrīd tiek noskaidrotas bojāgājušo personības.

Viena cietusī esot smagā stāvoklī, bet divi - vidēji smagā stāvoklī. Vēl trīs cilvēki atteikušies no hospitalizācijas un ārstējas ambulatori.

Bojāgājušo vidū ir viens bērns, kura vecums un dzimums tiek noskaidrots, vēsta aģentūra "TASS". Visi bojāgājušie bijuši viesnīcas apmeklētāji. 

Vietējais varas pārstāvis pastāstījis, ka caurules plīsums noticis nevis ēkas pagrabā, bet "kaut kur augstāk". Pēc tam ūdens satecējis viesnīcā.

Par notikušo uzsākta lieta par pakalpojuma sniegšanu, neievērojot patērētāju veselības un dzīvības drošības prasības, kas izraisīju divu vai vairāk cilvēku nāvi nolaidības dēļ.

Viesnīcā pēdējo reizi pārbaude veikta pērnā gada februārī. Toreiz atklāti 10 ugunsdrošības prasību pārkāpumi, to skaitā nebija nodrošināta otra evakuācijas izeja.

Agrāk telpās atradies stikla taras pieņemšanas punkts.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu