"Es vairs negribu dzīvot!" Mežciemā policisti izglābuši kādu sievieti, kas grasījusies izlēkt pa logu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Nakts melnumā, ap plkst. 3, Mežciema iedzīvotājiem bija apnicis klausīties kaimiņu šķendēšanos un tika izsaukti kārtības sargi. Tikai veiksmīgas sakritības dēļ ģimenes ķilda beidzās bez traģēdijas - policisti apturējuši sievieti, kura centusies izlēkt pa logu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Izsaucējs sagaidīja policijas darbiniekus un ielaida viņus kāpņu telpā, kā arī informēja, ka ķilda norisinās daudzdzīvokļu nama ceturtajā stāvā. Policijas darbinieku ierašanās brīdī no ceturtā stāva kāda sieviete izmeta drēbes, norādīja raidījums.

Ar sievietes dzīvesbiedra atļauju policijas darbinieki iegāja dzīvoklī, tajā brīdī sieviete ātrā solī devās pie loga un vēlējās izlekt.

Jau pēc pirmā mēģinājuma padarīt sev galu policisti par notikušo ziņojuši neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam, un uz notikuma vietu nosūtīta mediķu brigāde.

Gaidot ārstu ierašanos, sieviete vēlreiz rāvusies uz balkona pusi. Par laimi, arī šajā gadījumā policisti izrādījušies veiklāki, vēsta "Degpunktā".

Kā informē Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes pārstāvis Juris Inkins, sieviete izskatījusies alkohola reibumā, kā arī policistu klātbūtnē lietojusi alkoholu. Veicot pārrunas ar sievieti, viņa nomierinājās. Ar sievietes piekrišanu viņa pēcāk tika nogādāta ārstniecības iestādē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu