Ziņu diktore Daina Lipiniece pēc LNT likvidēšanas strādā burgernīcā (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kādreizējā "LNT Ziņu" moderatore Daina Lipiniece, kura šajā amatā pavadījusi 16 gadus, izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, ar ko nodarbojas pēc ziņu dienesta likvidēšanas. 

Kā izrādās, sieviete savā dzimtajā pilsētā Salaspilī ar vīru atvērusi burgeru restorānu.

Tam dots nosaukums "Burgers 66" un restorāns ticis atvērts jau pērnā gada vasarā, jo runas par LNT likvidēšanu virmojušas jau tolaik. 

"Cilvēki brīnās un saka – kā? Es vēl nupat jūs redzēju televīzijā, lasot ziņas, bet tagad jūs stāvat šeit. [..] Savā uzņēmumā es daru visu. Ja vajag – esmu viesmīle, ja nepieciešams – bārmene, mazgāju arī traukus un grīdu. Neviens darbs man nav svešs. Manuprāt, restorāna saimniekam jāzina savi klienti. Tas ir svarīgi, ka esi iesaistīts arī ikdienas darbos. Jo, kad tu parādies zālē un aiznes klientam ēdienu, vari ar viņu aprunāties, just viņa noskaņojumu un vēlmes," uzskata Daina.

Pagaidām gan sieviete nezina, cik ienesīgs bizness tas izvērtīsies, taču pagaidām viņa ir apmierināta ar to, ko dara, nesaskatot grūtības pārslēgties uz citu darbības sfēru. "Drīzāk tas bija un vēl aizvien ir ļoti interesanti. Esmu atvērta jaunām idejām."

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu