Ar smagām traumām slimnīcā nonācis NBA spēlētājs, kuru notriecis dzērājšoferis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Čendlers Pārsons
Čendlers Pārsons Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Atlantas "Hawks" uzbrucējs Čendlers Pārsons ir hospitalizēts ar ļoti smagām traumām, kas, iespējams, noslēgs viņa spēlētāja gaitas, vēsta "Business Insider".

Uzbrucēja pārstāvji Džons Morgans un Niks Panagakis atklājuši, ka Pārsona karjera gūto traumu dēļ ir nopienti apdraudēta. Pārstāvji stāsta, ka, papildus smadzeņu traumai, amerikānis ir iedzīvojies arī muguras diska trūcē, kā arī viņam ir konstatēts ceļgala bļodiņas lūzums.

Lai gan Atlantas policija vēl nav nākusi klajā ar oficiālu paziņojumu, jo tās sabiedrisko attiecību nodaļai, sakarā ar Martina Lutera Kinga dienu, ir bijusi oficiāla brīvdiena.

Savukārt, uzbrucēja pārstāvji ir atklājuši, ka autovadītājs, kurš notrieca NBA spēlētāju, pats ir atzinies alkohola lietošanā un viņa spēkratā ir atrastas arī grādīgo dzērienu pudeles. Pēc negadījuma, šoferis pat esot iemidzis.

31 gadu vecais Pārsons, kuru "Hawks" šī gada vasarā no Memfisas "Grizzlies" ieguva maiņas darījumā, šosezon Atlantas kluba rindās ir aizvadījis vien piecas spēles, kuru laikā ir izcēlies ar vidēji 2,8 punktiem. Jāatzīmē, ka šis ir uzbrucēja pēdējais līguma gads, par ko viņš saņem 25 miljonus ASV dolāru (22,54 miljoni eiro).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu