Roberts Putnis atklāj detaļas par savām Vācijā aizvadītajām kāzām ar mīļoto vīrieti (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Politiķis Roberts Putnis šā gada sākumā Vācijā salaulājās ar savu mīļoto vīrieti Dmitriju Markovu. Nu viņš izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj detaļas par abu attiecībām un īpašo dienu.

Kā skaidro Putnis, viņš ar mīļoto jau pirms desmit gadiem veica attiecību reģistrāciju Minhenes dzimtsarakstu nodaļā, tomēr nu abi oficiāli ieguvuši laulāto statusu. 

"Ceremonijas laikā mēs apmainījāmies ar ķēdītēm un pašironiskiem kuloniem. Gredzeni mums ir par konservatīvu," izdevumam atklāj Putnis, kurš ar mīļoto gatavojas doties medusmēnesī - praida laikā viņi apmeklēs Barselonu un Telavivu.

Diemžēl kāzu dienā neizpalika skumjas. "Vācijā mēs devām solījumu rūpēties vienam par otru un saņemt sabiedrības aizsardzību un garantijas, ko diemžēl nevaram piedzīvot Latvijā. Tas ir sāpīgi un bojā visu prieku," atklāts ir politiķis.

Kā zināms, pāris uzsāka attiecības pirms 13 gadiem. Putnis, atceroties abu iepazīšanos, izsakās šādi: "Tā bija vienas nakts pazīšanās, kas ievilkās par vienu skaistu nakti 13 gadu garumā. Iepazināmies, uzsākot saraksti portālā draugiem.lv."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#latvijai101??❤️ #vidzeme #isthisstillautumn #dalmatiner #dalmatian #vizsla #husbands

A post shared by Roberts Putnis (@robertsputnis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#hikinginlatvia #fall #autumn #latvia #baltics #vizsla #dalmatian #husbands

A post shared by Roberts Putnis (@robertsputnis) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Līgo! #balticsummer #midsummer #happyguys #husbands

A post shared by Roberts Putnis (@robertsputnis) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu