Sieviete, kuru pirms 42 gadiem brutāli izvaroja vairāki regbisti, lūdz vainīgos atklāties (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Sieviete, kuru 1978. gadā izvaroja vairāki piedzērušies regbisti, tika izsaukta uz tiesu pēc tam, kad policija publicēja divas bildes ar vīriešiem. Policija uzskata, ka šie vīrieši ir pazīstami ar izvarotājiem, vēsta "Daily Mail".

Cietušajai tolaik bija tikai 17 gadi un viņa vairākas reizes piespiedu kārtā tika seksuāli izmantota. Izvarošana notikusi kādā no viesnīcām Lielibritānijas pilsētā Plimutā. Sieviete ar draudzeni bija devusies uz naktsklubu, kad kāds no regbija komandas spēlētājiem bija pienācis un aicinājis doties viņu uz viesnīcas numuriņu.

Tur viņiem bija sekss, bet pēc brīža pie istabiņas durvīm kāds klauvējis. Vīrietis tās atvēris un iekšā ienākuši vairāki regbisti. Sieviete vēl centusies paķert telefonu, taču tas neizdevās. Sportisti bijuši pamatīgi piedzērušies un vardarbīgi.

Policija atklāj, ka šis negadījumus sievietei atstājis sekas uz viņas dzīvi. 42 gadus pēc atgadījuma ir atsākta izmeklēšana, lai atrastu divus vīriešus un tie varētu palīdzēt identificēt vainīgos.

Sieviete izaicinājusi vīriešus, kuri viņu izvaroja, lai tie atklājas. Upure sacīja, ka toreiz viņa juta, ka divi vīrieši nevēlējās piedalīties šajā noziegumā un cerēja, ka tas nenotiks.

"Jutu, ka viņi varēja izlabot šo kļūdu, vēršoties policijā un atklājot, kas ir tie cilvēki, ar kuriem viņi bija kopā liktenīgajā dienā. Cenšos pateikt, ka 40 gadus atpakaļ jūsu komandas biedri un draugi mani izvaroja. Laiki ir mainījušies un pareizi būtu atklāties," sacīja cietusī sieviete.

Cietusī pirmo reizi par izvarošanu policijai paziņoja 1993. gadā, taču nekādi pierādījumi un aizdomās turamie netika atrasti. Viņa atkārtoti vērsās policijā 2014. gadā un izmeklēšana tika atsākta.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu